Kreglinger Europe nv

Grote Markt 7
2000 Antwerpen
België
Telefoon: +32-3-222 2020
info@kreglinger.com
http://www.kreglinger.com
Stand
A30

Presentatie

PRODUCTVEILIGHEID

Productveiligheid en -kwaliteit optimaliseren met behulp van moleculaire biologie en informaticahulpmiddelen Kreglinger is een gespecialiseerde Europese distributeur van gespecialiseerde ingrediënten. Deze ingrediënten kennen toepassingen in verschillende sectoren, van de cosmetische en farmaceutische industrie tot de voedings-, landbouw- en technische industrie.

Kreglinger werkt sinds 2022 samen met Taag Genetics.

TAAG Genetics is een (in 2001 opgericht) internationaal biotechnologiebedrijf dat complexe problemen rond kwaliteitstesten voor zijn klanten aanpakt door middel van eenvoudige, betrouwbare en innovatieve kits voor moleculaire multiplexdiagnostiek, die worden ondersteund door robuuste AI-software.

De kits en uitgebreide laboratoriumdiensten van TAAG Genetics tillen de opsporing, identificatie en tracering van micro-organismen naar een hoger niveau.

Het paradepaardje, de TAAG F41 VIP-kit, is een realtime-qPCR-multiplextest die klanten tijd, ruimte en kosten bespaart door de gelijktijdige opsporing en identificatie van de vier gevaarlijkste pathogenen in de voedingsmiddelenindustrie: Salmonella spp., Listeria monocytogenes, S. aureus en E. coli. In combinatie met AI-software detecteren en identificeren de PCR-kits tegen bederf van TAAG Genetics snel meer dan 50 bederfveroorzakende bacteriën in minder dan 28 uur en meer dan 50 bederfveroorzakende gisten en schimmels in minder dan 52 uur.

Dankzij onze snelle methode besparen klanten veel tijd en kosten in vergelijking met de ISO-referentiemethoden.

De gebruikershandleiding bij elke kit is gemakkelijk te volgen, terwijl een paar eenvoudige stappen volstaan om de instrumentsoftware in gebruik te nemen.


Merken en fabrikanten