Het evenement voor de laboratoriumsector

De 22ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022 in Paleis 1 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

19 & 20 mei 2022
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Het bestuur van Laborama volgt de opgelegde maatregelen inzake Covid-19 op de voet en zullen deze ook toepassen tijdens editie 2022 van de beurs. We rekenen erop dat zowel bezoekers als exposanten deze regels respecteren zodat iedereen geniet van een fijne beurservaring. 

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan


Exposanten nieuws

Smart Automation Technology: Beckman Coulter NGeniuS

ANALIS sa nv
Inspired by Beckman Coulter’s 30-plus years of laboratory automation and Smart Automation Technology, Biomek NGeniuS Workstation (Next Generation Library Prep System) represents an evolutionary leap in NGS liquid-handling systems with...

Nieuwe samenwerking met Aralab

Benelux Scientific BVBA
Benelux Scientific is trots om de nieuwe regionale partner te worden in België en Luxemburg voor Aralab -  toonaangevende fabrikant van temperatuur en klimaatsimulatie apparatuur en een van de topspelers...

Analyse van zware metalen met de Bruker Handheld XRF voor een beter milieu

Benelux Scientific BVBA
Zware metalen komen van nature voor in ons milieu onder verschillende vormen. We vinden ze onder andere terug in stofdeeltjes in de lucht, en in mineralen, gesteenten en bodems. Daarnaast...

Exposanten LABORAMA 2022

De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 22e editie van LABORAMA zal in 2022 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Onze mediapartners