Het evenement voor de laboratoriumsector

De 23ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023 in Paleis 3 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

De inschrijvingen voor LABORAMA 2023 starten in oktober.
Wenst u een bericht te ontvangen wanneer de inschrijvingen starten? Stuur een e-mail naar info@laborama.be en wij houden u per e-mail op de hoogte. 

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

16 & 17 maart 2023
Brussels Expo - Paleis 3

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Volg hier de informatie over eventuele Coronamaatregelen die van kracht zijn tijdens uw bezoek

Neem deel als exposant


Exposanten nieuws

Shine & Analis: innovatieve en efficiënte systemen voor ion chromatografie

ANALIS sa nv
NIEUW - ANALIS & SHINE: een nieuw partnership voor ionchromatografietoepassingen De Shine-systemen voor ionenchromatografie worden op grote schaal gebruikt in milieubescherming, voedsel- en geneesmiddelenindustrie, hydrogeologie, petrochemie, gezondheid en ziektepreventie, elektronica en elektriciteit,...

Exposanten LABORAMA 2023

De locatie: Brussels Expo - Paleis 3

De 22e editie van LABORAMA zal in 2023 doorgaan in Paleis 3 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023.

Met zijn grote open oppervlakte, mooie inkom, vergaderzalen en goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 3 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).