Het evenement voor de laboratoriumsector

De 22ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022 in Paleis 1 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

19 & 20 mei 2022
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Code geel is van kracht. Geen Covid Safe Ticket nodig en mondmaskerplicht vervalt. Meer info onder het tabblad "Uw bezoek - Coronamaatregelen"

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan


Exposanten nieuws

Say goodbye to oil baths and heating mantles

European Lab Services
Are you looking for a safer way to perform heat reactions in your lab? Benchtop synthesis can do without oil baths and heating mantles from now on, with the help...

Ontdek het geïntegreerde FlexiMate-pipetteerplatform van Synchron

Synchron Lab Automation
De FlexiMate is een geautomatiseerd, modulair en schaalbaar platformontwerp met lage tot gemiddelde doorvoer dat flexibele integratie van vloeistofverwerkingsmogelijkheden biedt om aan verschillende toepassingsbehoeften te voldoen. De FlexiMate zit boordevol...

Smart Lab Assistant

Toolsquare
Work smarter, improve collaboration and machine sharing, and accelerate innovation through machine connectivity. Toolsquare is a Belgian company that developed a smart lab assistant. We solve the problems of labs...

Exposanten LABORAMA 2022

De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 22e editie van LABORAMA zal in 2022 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Onze mediapartners