Het evenement voor de laboratoriumsector

LABORAMA zal er staan in 2022

De 22ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 17 en vrijdag 18 maart 2022 in Paleis 1 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

17 & 18 maart 2022
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Het bestuur van Laborama volgt de opgelegde maatregelen inzake Covid-19 op de voet en zullen deze ook toepassen tijdens editie 2022 van de beurs. We rekenen erop dat zowel bezoekers als exposanten deze regels respecteren zodat iedereen geniet van een fijne beurservaring. 

Neem deel als exposant


Exposanten nieuws

Analis, finalist van “l’Entreprise de l’année 2021”, richt de blik op de toekomst met een rebranding.

ANALIS sa nv
Analis, finalist van “l’Entreprise de l’année 2021”, richt de blik op de toekomst met een rebranding. Op 26 november 2021 zette Analis zijn bakens uit voor de toekomst met een nieuw...

De nieuwigheden tijdens LABORAMA 2022

Advanced Fairs
Ook tijdens editie 2022 staan er enkele nieuwigheden op het programma! Ontdek hieronder wat we voor jullie in petto hebben.  The Laborama Community : Scientific Sessions  Parallel aan de vakbeurs organiseren wij...

LABORAMA VERPLAATST NAAR 2022

Laborama
Het bestuur van Laborama heeft de moeilijke beslissing genomen om LABORAMA in 2021 niet te laten doorgaan en de fysieke beurs pas opnieuw te laten plaatsvinden op 17 & 18...

Exposanten LABORAMA 2022

De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 22e editie van LABORAMA zal in 2022 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 17 en vrijdag 18 maart 2022.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Onze mediapartners