Het evenement voor de laboratoriumsector

De 23ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023 in Paleis 3 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

De inschrijvingen voor LABORAMA 2023 starten in oktober.
Wenst u een bericht te ontvangen wanneer de inschrijvingen starten? Stuur een e-mail naar info@laborama.be en wij houden u per e-mail op de hoogte. 

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

16 & 17 maart 2023
Brussels Expo - Paleis 3

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Volg hier de informatie over eventuele Coronamaatregelen die van kracht zijn tijdens uw bezoek

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan


Exposanten nieuws

DataPhysics Instruments celebrates 25th anniversary

DataPhysics Instruments GmbH
Since August 1997, DataPhysics Instruments has been developing, manufacturing, and distributing laboratory measuring devices for the characterisation of interfaces and surfaces. From the beginning, the focus has been on the...

Achrom nieuws : DigiVol / De nieuwe analytische spuit met een "Brain"

ACHROM NV
DigiVOL : Een hoogwaardige draagbare digitale analytische spuit voor het verdelen van waterige, organische en vluchtige vloeistoffen van 0,1 ul tot 5 ml onder druk, met uitzonderlijke nauwkeurigheid . Applicaties : Direct...

ePrep : Een Volledig Geautomatiseerd Monstervoorbereidings Werkstation !

ACHROM NV
e-Prep is ontworpen voor  de Chromatografie / MassaSpectrometrie Laboratoria.  In staat om volumes te automatiseren van  microliter tot mililiter, filtratie, vloeistof/vloeistof extractie en SPE direct in een afgesloten flesje in ...

Exposanten LABORAMA 2023

De locatie: Brussels Expo - Paleis 3

De 22e editie van LABORAMA zal in 2023 doorgaan in Paleis 3 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023.

Met zijn grote open oppervlakte, mooie inkom, vergaderzalen en goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 3 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).