Een NIEUWE SRC-technologie voor microgolfvertering - waarmee productiviteit en prestaties naar nieuwe hoogten worden gebracht

Geplaatst door: ANALIS sa nv

Milestone ultraWAVE 3

De nieuwe ultraWAVE 3 met de nieuwste SRC-technologie verbetert de prestaties van de elementaire analyse wat betreft werking, snelheid, workflow en bedrijfskosten.

Technologie aan de binnenkant, prestaties aan de buitenkant

De nieuwe functies van de ultraWAVE 3 sluiten aan bij de reeds bestaande en bieden laboratoria nog betere prestaties, een hogere productiviteit en een meer gestroomlijnde workflow . Dit versterkt de concurrentiekracht en drukt de bedrijfskosten. De hogere digestie-efficiëntie van de ultraWAVE is het resultaat van de hogere temperatuur en drukkarakteristieken.

Verschillende aspecten van het systeem, zoals minder manipulaties en reiniging en de simultane verwerking van monsters, verkorten de doorlooptijd en maken het lab efficiënter.

Voordelen:

 • Stevige constructie
  Alle onderdelen die met vloeistof in aanraking komen, zijn gemaakt van PTFE-TFM, volledig compatibel met elk zuurmengsel en met minimaal onderhoud voor lagere bedrijfskosten.
 • Hogedrukleidingen
  Gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal. De twee drukleidingen, een voor de inlaat en een voor de uitlaat, zorgen voor een hoge veiligheid en minder blanco’s.
 • Racks
  Verkrijgbaar met racks van 7, 20, 27 en 40 vials voor een nog hogere verwerkingscapaciteit dan vorige generaties.
 • easyTEMP-temperatuurregeling
  Een echt contactloze temperatuursensor om de digestie van de monsters direct van binnenuit te regelen, zonder afleesvertraging.
 • Geavanceerde verwarmingstechnologie
  De geruisloze watergekoelde magnetron zorgt voor een hogere verhittingsefficiëntie en een uitstekende werking.
 • Gebruikersinterface
  Uitgerust met up-to-date functies zodat digestiedata direct toegankelijk zijn voor de operator.

Milestone's nieuwe ultraWAVE 3 biedt alle voordelen van zijn revolutionaire voorganger, maar tilt de sample prep productiviteit en prestaties naar een hoger niveau. We hebben onze Single Reaction Chamber (SRC)-technologie verder ontwikkeld om de traditionele microwave digestion met open en gesloten vaten achter te laten, en dit zonder batching, met een kortere werktijd en snellere digesties.

 

Kom deze nieuwe technologie ontdekken op onze ANALIS D11-stand