SEAL ANALYTICAL

4 Provinciënbaan 4
5121 DL RIJEN
Nederland
Telefoon: +31 161 240 152
Fax: +31 161 240153
salesnl@seal-analytical.com
https://www.seal-analytical.com/
Stand
E16

Nieuws


Presentatie

SEAL Analytical is een wereldwijde fabrikant die milieutestapparatuur produceert, voornamelijk voor de waterkwaliteitsindustrie, bodem, planten en andere milieu- en industriële toepassingen. Onze systemen zijn ontworpen door chemici, voor chemici.

Onze systemen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge normen van de moderne wetenschappelijke analyse en hebben een grondige kennis van de vereisten van laboratoria.

SEAL Analytical onderscheidt zich in de ogen van onze klanten door een aantal belangrijke factoren:

Ervaring

SEAL heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van milieu- en industriële geautomatiseerde analysers.

Sterke technische mogelijkheden

Een voortdurende toewijding aan het bouwen en onderhouden van sterke interne technische capaciteiten, hetzij door de aankoop van belangrijke technologieën of door intern onderzoek en ontwikkeling.

Expertise in huis

De diepgaande kennis en end-to-end kwaliteitscontrole van ons eigen technische team van scheikundigen, ingenieurs en softwareprogrammeurs onderscheidt ons van alle anderen in de industrie.

Gericht op integriteit en vertrouwen

We werken met de hoogste integriteit en richten ons op het opbouwen van sterke klantrelaties; in veel gevallen zijn we al tientallen jaren een vertrouwde leverancier. Dit vertrouwen is gebaseerd op luisteren, begrip en het leveren van producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Milieu- en industriële monsters

SEAL analyzers worden algemeen erkend als de beste in hun klasse en het instrument bij uitstek voor het monitoren van voedingsstoffen in water en afvalwater, zeewater, bodem en plantmateriaal, evenals de kwaliteitscontrole van industriële producten, meststoffen en tabak.

Producten die uw problemen oplossen

Onze productontwikkeling begint altijd bij u, onze klant. Het begrijpen en aanpakken van de pijnpunten in een modern laboratorium is niet alleen de drijfveer achter onze productontwikkeling, maar ook achter onze bedrijfsacquisitie van toonaangevende, bewezen technologieën. Inzicht in uw behoeften betekent dat we producten ontwikkelen die kleiner, meer geautomatiseerd, betrouwbaarder en beter voor het milieu zijn.

Nadruk op kwaliteit

We hebben veel geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat onze bedrijfs- en productieprocessen aan de kwaliteitsnormen voldoen of deze zelfs overtreffen. We zijn er trots op dat we externe erkenning hebben gekregen voor onze nadruk op kwaliteit met ISO 14001 en ISO 9001 accreditatie.

Bezoek dus onze stand (E16) tijdens Laborama om onze geavanceerde systemen in actie te zien en met onze professionals te bespreken hoe we oplossingen kunnen bieden voor uw laboratorium!


Merken en fabrikanten