Sympatec Benelux

Bredaseweg 101
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31-76-503 16 34
Fax: +31-76-503 16 35
bnl@sympatec.com
https://www.sympatec.com
Stand
E20

Nieuws


Presentatie

Sympatec ontwikkelt, produceert, verkoopt en ondersteunt een innovatieve serie van de beste instrumenten voor deeltjesgrootte en vormanalyse in laboratoria en processen voor klanten wereldwijd.
Door voortdurende technische innovatie op het gebied van laserdiffractie, dynamische beeldanalyse, ultrasoon extinctie en Photon-Cross-Correlatie Spectroscopy (PCCS), levert Sympatec een prominente bijdrage aan de ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole van de meest bijzondere deeltjes systemen.
Typische toepassingen betreffen droge poeders en granulaten, vezels, suspensies, emulsies, gels, sprays en inhalatie systemen binnen een range van 0.5 nm tot 34,000 µm. Modulaire instrumenten tonen een grote diversiteit en kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen binnen uw laboratorium. De bewezen meettechnieken zijn ook beschikbaar voor integratie in uw proces. Bovendien geven alle instrumenten betrouwbare en de meest nauwkeurige, reproduceerbare en vergelijkbare resultaten met de kortste meettijden.
Sympatec– The Particle People.

Merken en fabrikanten