Metrohm Belgium

Drabstraat 198
2550 Kontich
België
Telefoon: +3232813331
Fax: +32-3-281 32 98
info@metrohm.be
https://www.metrohm.be
Stand
F17

Nieuws


Presentatie

Metrohm Belgium, een vertrouwde leverancier van hoogwaardige precisie-instrumenten voor chemische analyse.
Sinds onze oprichting in 1943 in Herisau, Zwitserland, zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zijn producten levert in meer dan 80 landen via meer dan 37 lokale dochterondernemingen en talrijke exclusieve distributeurs. Think globally, act locally!

Metrohm Belgium is een leverancier en servicebedrijf voor deze instrumenten en is ISO 9001 gecertificeerd. We verkopen producten van Metrohm AG, Metrohm Autolab, Metrohm Raman, Metrohm DropSens, B&W Tek en Metrohm Process Analytics. Daarnaast zijn we een officiële distributeur van peristaltische pompen van Masterflex en de microbiologische instrumenten van SY-LAB .

Onze diensten omvatten applicatieondersteuning, training, educatie en technische service. Voor applicatieontwikkeling en ondersteuning beschikken we over een gloednieuw laboratorium met productspecialisten in Kontich.

People you can trust
Onze slogan staat voor het vertrouwen in de loyaliteit van onze medewerkers en de innovatieve ideeën die ons tot wereldmarktleider hebben gemaakt. En natuurlijk het vertrouwen van onze klanten in de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren.

Actief in sectoren zoals biotechnologie, energieopwekking en -opslag, voeding en diervoeding, persoonlijke verzorging en cosmetica, polymeren en kunststoffen, chemie, milieutesten, metaalproducten, galvaniseren en afwerken, petroleum en petrochemicaliën, grondstoffen, mijnbouw en metalen, elektronica en farmaceutica en dit zowel in de laboratoriums als productie omgeving.

Producten en diensten