PMT Benelux

Haachtsesteenweg 378
1910 Kampenhout
België
Telefoon: +32-16- 65 92 92
Fax: +32-16-65 22 05
info@pmtbenelux.com
https://www.PMTBENELUX.com
Stand
C4

Presentatie

PMT BENELUX

Deeltjestellers:

Met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en dienst na-verkoop van deeltjestellers en cleanroommonitoringssystemen, biedt PMT BENELUX merken aan zoals TSI, ACP, PMS en Emtek voor het opsporen van vervuiling in lucht, vloeistoffen, gas, vacuüm en op oppervlakten.

Real-time microbiële detectie:

Luchtbemonsteringstoestellen van TSI met een onmiddellijke detectie van microbiologisch leven in de cleanrooms, LAF-kasten en isolatoren, zonder gebruik van voedingsbodems.

TOC-analysers:

Labo, on-line en draagbare toestellen van Veolia/Sievers voor het bepalen van TC, TOC en IC behoren tot het gamma evenals TOC-vrije vials en gecertifieerde standaarden.

Steriele desinfectantia en luchtbemonsteringssystemen (via voedingsbodem):

‘Traditionele’ luchtbemonsteringssystemen van Veltek om microbiële contaminatie in de pharmaceutische – en biotechnologische industrie te bestrijden en te controleren.

Testapparatuur voor tabletten, poeders, … :

Dissolutietestapparatuur (manueel tot volledig geautomatiseerd), fysische testapparatuur (uiteenvaltijd, hardheid, diameter, friabiliteit, …), systemen voor geautomatiseerde gehaltebepaling van tabletten, poeders, …van Sotax.


Controle, validatie en kwalificatie van gecontroleerde ruimtes zoals cleanrooms, operatiezalen, isolatoren, incubatoren, microbiologische veiligheidskasten en laminaire flowbanken.