Eppendorf Belgium N.V.-S.A.

Nijverheidslaan 22
3200 Aarschot
België
Telefoon: +32-16-52 58 10
Fax: +32-16- 57 27 53
info-be@eppendorf.be
https://www.eppendorf.com/BE-en/
Stand
A38

Presentatie

Eppendorf is een toonaangevend life science bedrijf dat instrumenten, consumables en diensten voor vloeibare behandeling, omgang met monsters, en mobiele handling ontwikkelt en verkoopt in laboratoria wereldwijd. Het assortiment omvat pipetten en geautomatiseerde pipettering systemen, dispensers, centrifuges, mixers, spectrometers, en DNA-amplificatie apparatuur, alsook ultra-lage temperatuur vriezers, fermentoren, bioreactoren, CO2-incubatoren, shakers, en mobiele manipulatie systemen. Consumables zoals pipettips, reageerbuisjes, microliter platen, en wegwerp bioreactoren vervolledigen het assortiment van de hoogste kwaliteit premium producten.
Eppendorf producten worden voornamelijk gebruikt in academische en commerciële laboratoria, bijvoorbeeld bij bedrijven uit de farmaceutische en biotechnologische evenals de chemische en voedingsindustrie. Ze zijn ook gericht op de klinische en milieu- analyselaboratoria, forensisch onderzoek, en op industriële laboratoria die procesanalyse, productie en kwaliteitsgarantie.
Eppendorf werd opgericht in Hamburg, Duitsland in 1945 en heeft ongeveer 3000 werknemers wereldwijd. Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen en is vertegenwoordigd in alle andere markten door distributeurs.


Merken en fabrikanten