Oxford Global Resources

Schaliënhoevedreef 20 t
2800 Mechelen
België
Telefoon: +32 15 284 049
leen_desmet@oxfordcorp.com
https://oxfordcorp.com
Stand
Patio

Presentatie

Oxford Global Resources is het toonaangevende staffingkantoor in België voor vakkundig talent met een wetenschappelijke of laboratoriumachtergrond. Wij bemiddelen starters tot senior-level professionals voor vaste en tijdelijke functies op het gebied van life sciences, (bio)farmacie, voeding, (petro)chemie, klinische en medische chemie. Onze klanten variëren van grote internationale bedrijven tot start-ups.

Oxford Global Resources vervult met succes alle wetenschappelijke vacatures, waaronder:

- QC en Onderzoek & Ontwikkeling

- Kwaliteitsborging, regelgeving en kwaliteitszaken

- Verkoop en wetenschappelijk management

- Proces- en productontwikkeling

 

Bedrijfsactiviteiten:

Jaarlijks werken we samen met meer dan 200 afdelingen/bedrijven in België bij multinationals, onderzoeksinstituten tot start-ups binnen de biotechnologie, voeding en drank, (petro)chemie, farmacie, medische chemie, organische chemie en milieusector en hebben zo een bijzonder breed scala posities om u voor te leggen.

 

We zijn op zoek naar:

We willen graag in contact komen met afgestudeerden en ervaren lab professionals die op zoek zijn naar vaste of tijdelijke posities in België. Ons team zal de tijd nemen om je te leren kennen en de beste functie voor je te vinden. We werven getalenteerde medewerkers voor geweldige carrièremogelijkheden binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, kwaliteitsborging en laboratoriumcoördinatie en -management.

 

Al onze recruiters die zich specialiseren op functies binnen het laboratorium hebben zelf een laboratorium achtergrond binnen een team met jarenlange ervaring binnen recruitment. Zo kunnen zij u optimaal ondersteunen bij uw zoektocht naar een nieuwe baan die aansluit bij uw vaardigheden en ambities. Ons doel is om u de expertise en volledige toewijding te bieden die u verdient.

https://jobs.oxfordcorp.com/jobs?source=oxfordcorp.com