De toekomst van automatische microgolfdestructies is… BLADE

Geplaatst door: BRS

Dit jaar presenteert SciSPX- divisie van BRS de laatste nieuwe ontwikkeling van CEM op haar stand, de BLADE.

Hiermee brengt CEM een nieuwe generatie monstervoorbewerking op de markt voor elementanalyse, die zich onderscheidt door snelheid, eenvoud, performance en flexibiliteit.

Snelheid: Volledig heldere destruaten in slechts 5 minuten. Bijkomend kunnen destructies in real-time gevolgd worden door de ingebouwde high-definition camera.

Eenvoud: De BLADE is het meest gebruiksvriendelijke microwave destructie systeem op de markt. In een quartz vessel worden monster en zuur toegevoegd en afgesloten met een snap-cap. Vervolgens wordt de vessel in de autosampler geplaatst en wordt het monster volledig automatisch gedestrueerd en daarna afgekoeld.

Performance: Volledige destructie wordt bereikt door de zeer hoge microgolf vermogensdichtheid toe te passen op het monster doormiddel van de gepatenteerde Single Mode Cavity technologie te combineren met geavanceerde vortexing.

Flexibiliteit: Zowel routine als uitdagende stalen, de BLADE kan het allemaal aan Mix & Match stalen en zuren, waaronder HNO3 HCl, HF, enz . in eenzelfde batch en met behulp van de universele destructie-methode Wordt alles opgelost.

CEM – Blade: de voor de hand liggende keuze voor moderne laboratoria.

BRS – 02 334 22 70 – info@brs.bewww.brs.be