Nieuw bij BioSPX: live-cell imaging op de labtafel en in de incubator

Geplaatst door: BRS

Nieuw bij BioSPX: live-cell imaging op de labtafel en in de incubator

Het in optimale gezondheid houden van cellen leidt tot reproduceerbare resultaten voor onderzoek. Curiosis levert real-time geautomatiseerde live cell imaging systemen die zowel op de labtafel als in de incubator gebruikt kunnen worden. Voor standaard applicaties is er nu een passend alternatief op het gebied van imaging zoals voor:

- Wondgenezing assays

- Celproliferatie

- Celgroei en confluentie

- Apoptose

- Cytotoxiciteitstest

- Transfectie-efficiëntie

- Spheroïd-onderzoek

 

CELLOGER MINI PLUS

Celloger Mini Plus is een geautomatiseerd imagingsysteem, uitgerust met Brightfield en geavanceerde rode of groene fluorescentiemicroscopie. De camera biedt real-time multi-positie beeldvormingstechnologie in verschillende soorten tubes en platen tot 96 wells. Het compacte formaat past gemakkelijk in standaard incubators, waardoor beeldvorming van levende cellen over langere periode mogelijk is. De software en wireless connectie zorgt voor inzicht in de real-time status van de applicatie. De software maakt ook stitching van beelden mogelijk, waardoor een groot interessegebied geanalyseerd kan worden. 

Voordelen op een rijtje:

- Compact formaat (5,6 kg)

- Volledig gemotoriseerde camera met meerdere posities

- 2X, 4X of 10X objectieven

- Brightfield- en fluorescentiebeeldmodi

- 3D beeldvorming door Z stacks

- Betrouwbare autofocusfunctie

- Meerdere typen vaten: kolf, schaal, putjesplaat, objectglaasje

- Licentievrije besturings- en analysesoftware

 

 

CELLOGER NANO

Celloger Nano is een nog compactere digitale microscoop voor laboratorium en incubator. Het klein formaat (slechts 3,2 kg) maakt het gemakkelijk om deze mee te nemen van de labtafel naar de incubator. Dankzij de software en draadloze verbinding kan de toestand van de cellen in real-time gevolgd worden. Celloger Nano is uitgerust met een Brightfiels en rode of groene fluorescentiemicroscoop.