Het evenement voor de laboratoriumsector

De 24ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2024 in Paleis 3 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

De inschrijvingen voor LABORAMA 2024 starten in oktober.
Wenst u een bericht te ontvangen wanneer de inschrijvingen starten? Stuur een e-mail naar info@laborama.be en wij houden u per e-mail op de hoogte. 

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

14 en 15 maart 2024
Brussels Expo

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Volg hier de informatie over eventuele Coronamaatregelen die van kracht zijn tijdens uw bezoek

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan

Exposanten nieuws

Hitma presenteert instrumentatie voor hoogwaardige labtoepassingen tijdens Laborama 2024

HITMA B.V.
Instrumentatiespecialisten van Hitma zijn donderdag 14 en vrijdag 15 maart aanwezig op stand F25 tijdens Laborama 2024.  Bezoek de Hitma-stand
Beursbezoekers kunnen bij Hitma terecht voor meten, regelen, testen, dataregistratie en...

Veilig werken met cytotoxische materialen

ELSCOLAB NV
De Faster GloveFAST Cyto Pharma is een compacte cytotoxische isolator die zowel de operator, het product en de omgeving tegen contaminatie beschermt. De kast heeft een interne negatieve druk én...

Volg de workshop ‘tiamo vs OMNIS’ op Laborama 2024 – stand F17

Metrohm Belgium
Metrohm, de toegewijde leverancier van laboratoriumapparatuur, zal ook dit jaar aanwezig zijn op Laborama – stand 17. Op donderdag 14 maart om 13u30 organiseren we een boeiende workshop op de stand,...

De locatie: Brussels Expo

De 24e editie van LABORAMA zal in 2024 doorgaan in Paleis 3 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2024.

Met zijn grote open oppervlakte, mooie inkom, vergaderzalen en goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 3 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).