Het evenement voor de laboratoriumsector

De 24ste editie van Laborama zal doorgaan op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2024 in Paleis 3 van Brussels Expo. 

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er ook een interessant programma aangeboden om nog meer bezoekers aan te trekken. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerk evenement op de planning! 

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

De inschrijvingen voor LABORAMA 2024 starten in oktober.
Wenst u een bericht te ontvangen wanneer de inschrijvingen starten? Stuur een e-mail naar info@laborama.be en wij houden u per e-mail op de hoogte. 

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

14 en 15 maart 2024
Brussels Expo

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Coronamaatregelen 
Volg hier de informatie over eventuele Coronamaatregelen die van kracht zijn tijdens uw bezoek

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan

Exposanten nieuws

Neem deel aan de MIRA Challenge op Laborama!

Metrohm Belgium
Metrohm nodigt je uit om onze stand F17 te bezoeken en deel te nemen aan de MIRA Challenge tijdens Laborama. De MIRA staat bekend om zijn vermogen om elke uitdaging...

New GL Sciences BIO LC columns ProteoSil at a special introduction price !

ACHROM NV
click here to download the brochure and come to the booth to discover the special price !

Ontmoet dr Esser van YMC, de analytische productspecialist voor (U)HPLC , Prep.LC & Glazen kolommen on stand G9

ACHROM NV
Heeft u nieuwe chromatografische projecten lopen i.v.m (U)HPLC, Prep LC ? Kom kijken naar de labscale glazen kolommen en de Pilot PLUS glazen kolom die op onze stand G9 staan en ontdek...

De locatie: Brussels Expo

De 24e editie van LABORAMA zal in 2024 doorgaan in Paleis 3 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2024.

Met zijn grote open oppervlakte, mooie inkom, vergaderzalen en goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 3 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).