Het evenement voor de laboratoriumsector

LABORAMA VERPLAATST NAAR 2022

Het bestuur van Laborama heeft de moeilijke beslissing genomen om LABORAMA in 2021 niet te laten doorgaan en de fysieke beurs pas opnieuw te laten plaatsvinden op 17 & 18 maart 2022.  Ook zal er geen digitale versie in de plaats komen zoals dat in 2020 het geval was.

Laborama zal in 2021 echter wel, in samenwerking met haar leden, online studieavonden organiseren waar de focus op een bepaalde thematiek wordt gelegd. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

17 & 18 maart 2022
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 17:00
Vrijdag van 9:30 tot 16:30

Gratis registratie voor bezoekers

Neem deel als exposant


Exposanten nieuws

LABORAMA VERPLAATST NAAR 2022

Laborama
Het bestuur van Laborama heeft de moeilijke beslissing genomen om LABORAMA in 2021 niet te laten doorgaan en de fysieke beurs pas opnieuw te laten plaatsvinden op 17 & 18...

What's your next step❔

Laborama
This year you will be able to meet potential employers ONLINE! Meet & connect with top employers from the Life Sciences industry at BCF Career Event Belgium 2020! 12 November –...

Vijf redenen waarom je FM-Day niet mag missen!

Laborama
FM-Day, vakbeurs en congres over facilitair management, is een niet te missen jaarlijkse afspraak voor iedereen die actief is in de facilitaire wereld. Het evenement op vrijdag 13 november 2020 richt zich tot Facility...

Exposanten LABORAMA 2022

De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 22e editie van LABORAMA zal in 2022 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 17 en vrijdag 18 maart 2022.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Onze mediapartners