Het evenement voor de laboratoriumsector

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Meer details over de activiteiten en seminars voor de 21e editie van LABORAMA volgen nog.

Inschrijvingen voor exposanten starten op 1 oktober 2019 terwijl bezoekers zich kunnen aanmelden vanaf begin januari 2020.

19 & 20 maart 2020
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 9:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Neem deel als exposant Bekijk grondplan


De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 21e editie van LABORAMA zal in 2020 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 maart.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Exposanten nieuws

Cryo Solutions - Circulaire economie: Hergebruik vloeibare stikstof apparatuur met garantie (cradle to cradle)

Cryo Solutions BV
De kringloop economie of circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren. Dit systeem kent twee kringlopen...

Demonstratie benchtop NMR systeem op het Novelty Lab

Anaspec Solutions BV
Deze geavanceerde benchtop NMR spectrometers maken het gebruik van vloeibaar helium of vloeibaar stikstof overbodig. U bespaart dus enorm op kosten en exploitatie en u bent nu in staat om...

Betoging Youth For Climate tijdens Laborama 2019

Laborama
De beurshal is beide dagen bereikbaar, ook op 15 maart, wanneer Youth for Climate opnieuw betoogt voor het klimaat. De geplande actie van Youth for Climate gaat door in het centrum...

Exposanten Laborama 2020

Onze mediapartners