Het evenement voor de laboratoriumsector

Laborama biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is Laborama de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Meer details over de activiteiten en seminars voor de 20e editie van Laborama volgen nog.

Inschrijvingen voor exposanten starten op 1 oktober 2018 terwijl bezoekers zich kunnen aanmelden vanaf begin januari 2019.

14 & 15 maart 2019
Brussels Expo - Paleis 3
Bezoek ons van 09.30u tot 16.30u
Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan


De locatie: Brussels Expo - Paleis 3

Laborama zal haar 20e editie in 2019 vieren op een nieuwe locatie. Na meer dan 10 jaar in Brussels Kart Expo, zal Laborama vanaf volgend jaar Paleis 3 van Brussels Expo haar nieuwe thuis noemen. Bezoekers zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2019.

Met zijn grote open oppervlakte, conferentiezalen, mooie inkom, … biedt Paleis 3 heel wat elementen om Laborama voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Exposanten nieuws

Wat mag u verwachten van Laborama 2019?

Laborama
  • Meer dan 100 exposanten onder 1 dak
  • Seminars over veiligheid en welzijn op de labovloer
  • Noviteiten Labs
  • Workshops over Artificial Intelligence

Inschrijven voor Laborama 2019 is volledig gratis en kan vanaf nu !

ACHROM introduce YMC's Innovative Column Solution for BioLC

ACHROM

With experience from more than 10 years in production of BioLC solutions, YMC launched in 2018 even more new and innovative products for peptides, proteins and especially (monoclonal) antibodies.

For reversed phase separations the all new YMC-Triart Bio C4 is a widepore phase for (U)HPLC. It offers the perfect solution of...

Exposanten Laborama 2019

Onze mediapartners