Het evenement voor de laboratoriumsector

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Meer details over de activiteiten en seminars voor de 21e editie van LABORAMA volgen nog.

Inschrijvingen voor exposanten starten op 1 oktober 2019 terwijl bezoekers zich kunnen aanmelden vanaf begin januari 2020.

19 & 20 maart 2020
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 9:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Neem deel als exposant Bekijk grondplan


De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 21e editie van LABORAMA zal in 2020 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 maart.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Exposanten nieuws

Vaisala brings extended device integration to its continuous monitoring system with the new viewLinc 5.1 Enterprise Server Software

Vaisala Oyj
Vaisala brings extended device integration to its continuous monitoring system with the new viewLinc 5.1 Enterprise Server Software

Vaisala, a global leader in weather, environmental, and industrial measurements introduced...

Vaisala Introduces CAB100 Industrial Cabinet for Cleanrooms

Vaisala Oyj
Vaisala Introduces CAB100 Industrial Cabinet for Cleanrooms
  Vaisala, a global leader in weather, environmental, and industrial measurements, launches its newest offering for centralized environmental monitoring in cleanrooms: The CAB100 integrates...

Green Friday bij LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux B.V.
Vrijdag 29 november is "Black Friday". Een dag die veel mensen zien als hét perfecte moment voor de december inkopen in verband met hoge kortingen. LabMakelaar ziet Black Friday echter...

Exposanten Laborama 2020

Onze mediapartners