Het evenement voor de laboratoriumsector

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Meer details over de activiteiten en seminars voor de 21e editie van LABORAMA volgen nog.

Inschrijvingen voor exposanten starten op 1 oktober 2019 terwijl bezoekers zich kunnen aanmelden vanaf begin januari 2020.

19 & 20 maart 2020
Brussels Expo - Paleis 1

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 9:30 tot 16:00

Gratis registratie voor bezoekers

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan


Exposanten nieuws

Seminarie Elektrochemie 21 april 2020

Hanna Instruments bvba
Wij nodigen u graag uit op ons halfjaarlijks gratis seminarie omtrent elektrochemie. Dan delen wij graag onze meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van wateranalyses en het uitvoeren...

Freezer Mill ideaal voor gewijzigde RoHS-voorschriften

Instrument Solutions Benelux B.V.
De RoHS-richtlijn is een EU-richtlijn voor het beperken van gevaarlijke stoffen in elektronische producten. RoHS is een afkorting van het Engelse Restriction of Hazardous Substances. Tot voor kort stonden er in deze...

I-Label lanceert Vial Label Printer 2.0: de desktop printer die tot 30 vials per minuut kan labelen.

I-Label
Tijdens Laborama stellen wij de Vial Label Printer 2.0 aan u voor. Deze is gemaakt om efficiënt en professioneel vials te labelen. Het semi-automatisch systeem zorgt dat u de labels...

Exposanten Laborama 2020

De locatie: Brussels Expo - Paleis 1

De 21e editie van LABORAMA zal in 2020 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 maart.

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, ... biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Onze mediapartners