Het evenement voor de laboratoriumsector

Laborama biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is Laborama de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Meer details over de activiteiten en seminars voor de 20e editie van Laborama volgen nog.

Inschrijvingen voor exposanten starten op 1 oktober 2018 terwijl bezoekers zich kunnen aanmelden vanaf begin januari 2019.

14 & 15 maart 2019
Brussels Expo - Paleis 3

Bezoek ons op:
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 9:30 tot 16:00

Neem deel als exposant Registreer als bezoeker Bekijk grondplan


De locatie: Brussels Expo - Paleis 3

Laborama zal haar 20e editie in 2019 vieren op een nieuwe locatie. Na meer dan 10 jaar in Brussels Kart Expo, zal Laborama vanaf volgend jaar Paleis 3 van Brussels Expo haar nieuwe thuis noemen. Bezoekers zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2019.

Met zijn grote open oppervlakte, conferentiezalen, mooie inkom, … biedt Paleis 3 heel wat elementen om Laborama voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Exposanten nieuws

NIEUW: De nieuwste generatie in vochtanalyse.

Elscolab nv
De Vapor Pro XL is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van waterconcentratieanalyse. De Vapor Pro XL vervangt de Karl Fisher titratie en analyseert je staal zonder chemicaliën hoge en...

SKYSCAN 1273 - High Capacity Benchtop 3D X-Ray Microscope

Bruker AXS GmbH
At Laborama 2019, Bruker will introduce the SKYSCAN 1273, which is Bruker’s latest benchtop 3D X-ray microscope based on micro computed tomography (Micro-CT) technology. Samples with up to 500 mm...

Een nieuw tijdperk van laboratoriumautomatisering

Axel Semrau GmbH & Co. KG
Axel Semrau®, METTLER TOLEDO, Jüke Systemtechnik GmbH en Trajan Scientific and Medical hebben in nauwe samenwerking een unieke innovatie voor automatisering in laboratoria gecreëerd: De volledig geautomatiseerde dosering van chemicaliën...

Exposanten Laborama 2019

Onze mediapartners