Werk je in research/development in de sector bioprocessing? Kom even langs voor de Bioreactor HABITAT van onze nieuwe leverancier IKA.

Geplaatst door: ANALIS sa nv

Werk je in research/development in de sector bioprocessing? Kom even langs voor de Bioreactor HABITAT van onze nieuwe leverancier IKA.

Bioreactor Habitat van IKA

Dit toestel werd nooit eerder voorgesteld in de Benelux; neem dus de kans voor een kennismaking op onze stand tijdens Laborama Expo.

De reeks HABITAT research van IKA is het resultaat van 111 jaar ervaring in de ontwikkeling van labapparatuur en de nieuwste research. Voor gebruikers betekent dit dat alles sneller, veiliger en uitgebreider is dan ooit tevoren.

HABITAT research is de slimme bioreactor van IKA. Als eerste bioreactor met een standaard zorgt hij voor ergonomisch werken en een overzichtelijk lab.

Om het toestel te gebruiken, heb je enkel een besturingseenheid en een set reactorvaten nodig.

  • Voor gevoelige celculturen, zoals zoogdiercellen, selecteer je de celvariant, met een begassingssnelheid van 0 - 2000 cc/min.
  • Als je HABITAT als fermentor gebruikt, raden we de fermentvariant aan, met een vergassingssnelheid van 0 - 20 000 cc/min.
  • Als je besluit de fotobioreactor te gebruiken, is de fotoversie met led-panelen perfect.

De toevoeging 'cct' in elk pakket geeft aan dat er aansluitmogelijkheden zijn voor drie extra sensoren: troebelheid, CO2 en geleidbaarheid.
De tweede stap is om je besturingseenheid aan te vullen met het drukvatenpakket dat bij de toepassing en het werkvolume past. En je kunt aan de slag.

JOUW VOORDELEN

✅ 3 in 1: bioreactor, fermentor en fotobioreactor in één.

✅ Enkel- of dubbelwandige vaten van 0,5 tot 10 liter voor maximale flexibiliteit.

✅ Verschillende motorgroottes volgens volume van het reactorvat voor een stille, energiezuinige werking.

✅ Zeer efficiënt dynamisch mengen.

✅ Individuele PID-behandeling voor het schalen van groeiprocessen.

✅ Meer ergonomie met het multi-touch display en de dekselstandaard en nog meer...

KOM DEZE NIEUWE TECHNOLOGIE BEKIJKEN OP ONZE ANALIS-STAND D11