Standenbouw tijdens Laborama Expo 2019

De stands hebben een maximum hoogte van 2,5m² en worden opgebouwd door 1 standenbouwer die door Laborama wordt aangesteld.

De exposanten staan in voor de binnen aankleding van hun stand. Deze mag op geen enkele manier de afmetingen van de stand overschrijden, noch in hoogte, noch in oppervlakte. Tevens is het de exposant niet toegestaan op eigen initiatief welk onderdeel ook van de door Laborama geleverde stand te verwijderen tijdens opbouw, afbouw en de ganse duur van de beurs.
Het gebruik van verhoogde vloeren is enkel toegestaan onder strikte voorwaarden.

Het de exposanten niet toegelaten om voorwerpen, voor welk doeleinde ook, te (laten) bevestigen aan het plafond van de beurshal.

  • Totale hoogte stand: 2,5m
  • Breedte paneel: 1m
  • Vrije ruimte tussen 2 profielen: 90cm

Opbouw

Woensdag 13 maart van 12.00u tot 22.00u
Donderdag 14 maart van 07.00u tot 09.00u (enkel voor afwerking - standen en gangen zijn schoongemaakt!)

Afbouw

Vrijdag 15 maart van 16.30u tot 21.00u

Tijdens de op- en afbouw is toegang tot het omheinde domein van Brussels Expo met een voertuig is enkel mogelijk op vertoon van een toegangskaart. Deze zijn aan te vragen via het beurshandboek.

Toegang tot de beurshal met de wagen is niet mogelijk tijdens beursdagen.

Ter plaatse zijn geen heftruk of steekwagens ter beschikking. Elke exposant is verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal en staat in voor de correcte levering ervan op zijn stand.
U kan dit rechtreeks regelen met uw transporteur. Laborama kan u ook adviseren. Neem tijdig contact met ons op via +32-2-481 00 50 of per e-mail: info@laborama.be.