Mediapartners

LABinsights

LABinsights is de hoofd media partner van Laborama 2019.

LABinsights is het communicatieplatform voor de laboratoriumwereld. De redactie beoogt lezers en sitebezoekers te informeren en inspireren met een mix van theorie, praktijk, actualiteit, en voorbeelden uit de laboratoriummarkt in de breedste zin des woords. Binnen het platform kunnen labmanagers en -medewerkers, leveranciers, ondernemers, onderzoekers, bedrijven, studenten en de overheid nieuwe ontwikkelingen en praktijkervaringen delen. Dit alles in tekst en beeld met expertinterviews, achtergrondverhalen en fotoreportages. 

Binnen het platform LABinsights is zowel in print als online veel mogelijk. Het combineren van verschillende multimediale instrumenten, zoals contentmarketing in het gedrukte en digitale magazine en het zelf plaatsen van uw berichten en kennis op de website, versterkt elkaar. Zo creëert u synergie, neemt uw bereik fors toe, bouwt u snel meer naamsbekendheid op en positioneert u zichzelf als autoriteit. Wij kunnen al uw uitingen in onze gedrukte en digitale media accentueren. Dit via social media, de maandelijkse nieuwsbrief, het LABinsights expertisecenter en uw eigen website. U draait aan de knoppen, stelt zelf de prioriteiten en kunt door slim te adverteren het hele jaar door publiciteit genereren onder voor u relevante doelgroepen binnen de labsector.

Aquarama

Aquarama is in België het enige vakblad voor watertechnologie. Het magazine wordt in heel België gratis op  7.000 exemplaren (ndl + fr) verspreid naar de industrie en volledige waterwereld. Aquarama verschijnt 4x per jaar; steeds in de maanden maart, juni, september en december.

In het verlengde van het magazine organiseert Aquarama een jaarlijks terugkerend evenement : de Aquarama  Trade Fair. Dit is de enige vakbeurs en het belangrijkste netwerkevent  voor alle stakeholders uit de Belgische watertechnologie. Steeds meer industriële bedrijven vinden de weg naar dit event dankzij de kwalitatieve  workshops van de partners TNAV, VMX, AquaFlanders en Vlario.

Meer informatie over het vakblad of de vakbeurs is terug te vinden op www.aquarama.be

La Gazette du LABORATOIRE

A votre service, simple, accessible, ouverte à tous, La Gazette du LABORATOIRE accompagne depuis plus de 20 ans l’actualité des laboratoires francophones de Recherche, Développement et Contrôle.

Notre JOURNAL, est à votre disposition pour communiquer sur votre actualitévos projetséquipements ou services.

Notre site WEB vous propose de nombreuses rubriques utiles de promotion (produitsactualitéformationapplicationvidéo…) - Notre service E-mailing permet des actions personnalisées. 

Notre moteur de Recherche spécialisé, LABORATOIRE.com,  renforce votre visibilité auprès des utilisateurs.

Nos supports AFRIQUE vous ouvrent les portes d’un continent en pleine évolution.

Découvrez également notre nouveau site LABHorizons.netpasserelle entre étudiants et professionnels.

Pour tout renseignement : Tél : +33(0)4 77 72 09 65 - gazettelabo@gazettelabo.fr

Mens en Molecule

Mens & Molecule is het vakblad voor moleculair Vlaanderen.

Met 12 keer per jaar nieuws, achtergronden, interviews en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van de chemie, life sciences, proces- en laboratoriumtechnologie. Naast aandacht voor ontwikkelingen binnen de labo’s, wetenschap en industrie besteedt Mens & Molecule aandacht aan de arbeidsmarktontwikkelingen: vacatures, arbeidsomstandigheden en carrièremogelijkheden. De rubriek Analyse bevat (product) informatie over instrumenten, processen en analysemethoden.

Mens & Molecule is het officiële orgaan van de Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging, KVCV en gaat daarnaast naar leden van V.I.B. en FlandersBio.

 

BVLT-ABTL

Belgische Vereniging van LaboratoriumTechnologen vzw

Onze vereniging richt zich voornamelijk tot de Bachelors Biomedische Laboratoriumtechnologie (MLT & FBT) met:
  • uitgifte van een vaktijdschrift met wetenschappelijke & beroepsgerelateerde informatie, nieuwsflashes uit de professionele actualiteit en verwijzingen naar artikels in binnen- en buitenlandse tijdschriften;
  • organisatie van voortgezette opleidingen in samenwerking met Hogescholen en firma’s;
  • opvolging én de evolutie naar een volledige erkenning van het beroepsstatuut;
  • internationale contacten met Europese zusterverenigingen. Deelname van de leden aan buitenlandse symposia tegen gereduceerde ledenprijs;
  • het Europees Beroepsdossier: ons professioneel paspoort naar de toekomst! Wordt voortgezet met het Leonardo Partnership “EucoLABS” van de Europese Commissie
Om alle doelstellingen te bereiken is het noodzakelijk dat we een sterke vereniging hebben, d.w.z. dat allen zich zouden moeten aansluiten bij hun beroepsvereniging. Wij zijn er voor u!
 
Bezoek onze website: www.bvlt-abtl.be

BCF Career Event

BCF Career Event is bij uitstek de plek waar op één dag meer dan 1200 werkzoekenden en ruim 75 werkgevers samenkomen binnen Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma. Ze bieden krachtige, effectieve en voordelige tools voor employer branding en talent recruitment.

Voor meer informatie kunt u de deelnamebrochure downloaden of u direct aanmelden via het registratieformulier. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de organisatie via info@bcfcareerevent.be of +31(0)35 623 0781.