De nieuwe immunoassay-analyzers: BECKMAN COULTER DxI 9000

Geplaatst door: ANALIS sa nv

 

Door het ontwerp van de DxI 9000 analyzer voldoen laboratoria aan de huidige verwachtingen qua productiviteit, robuustheid en resultaatkwaliteit. Gebruikers zullen waardering hebben voor de verwerkingscapaciteit (450 tests/u), de afwezigheid van dagelijks onderhoud (ZeroDaily maintenance), maar ook de PrecisionVision-technologie die veilige analyse van elk monster verzekert en de SimpleSolve Onboard Guide voor optimale systeembeschikbaarheid."

 

  • ZeroDaily onderhoud
  • Win tijd
  • Verbeter de nauwkeurigheid
  • Begeleiding van de operator via een gebruiksvriendelijke tutorial
  • Verhoog de labproductiviteit

 

De DxI 9000-analyzer is FDA-goedgekeurd en CE-gemarkeerd volgens de IVDR 2017/746-regelgeving. Bij evaluaties door onafhankelijke laboratoria bleek het systeem uitstekend te voldoen aan de EFLM-criteria (European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine).»

 

ZeroDaily-onderhoud elimineert het dagelijks tijdverlies van de operator en het risico op onderbrekingen. Beta-gebruikers bevestigen dat ZeroDaily-onderhoud de dagelijkse onderhoudseisen tijdens hun werkdag elimineert, waardoor de jaarlijkse onderhoudsroutines met tot wel 96% afnemen.

 

→ De PrecisionVision-technologie voor procesbesturing bouwt voort op Beckman Coulter's leiderspositie inzake workflow en automatisatie. De geïntegreerde en geautomatiseerde veiligheidsfuncties van PrecisionVision omvatten buisidentificatie, dopdetectie, controle op wegwerptips, controle op opgezogen en afgegeven monstervolumes, restspoelvolumes en substraatvolumes die in het reactierecipiënt zijn gedoseerd. Elke controle verkleint de kans op foutieve gegevens en verhoogt de betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid van het systeem.

 

De SimpleSolve Onboard Guide is een geautomatiseerde, intuïtieve en interactieve tutorial, ontwikkeld door Beckman Coulter om gebruikers stap voor stap te begeleiden, zodat ze zelfstandig de oorzaken van incidenten kunnen identificeren en oplossen. Operators krijgen gemoedsrust en de analyzer is sneller beschikbaar. Een andere belangrijke systeeminnovatie is het nieuwe Lumi-Phos PRO-substraat voor steeds gevoeligere en klinisch relevante assays, waardoor de DxI 9000 kan voldoen aan de zorgbehoeften van morgen.»

 

​Ontdek meer 

https://analis.be/en-us/immunoassay/   

https://www.beckmancoulter.com/en/products/immunoassay/dxi-9000-access-immunoassay-analyzer

Neem contact op met onze expert Ronald Bailly  RBY@ANALIS.BE