LABORAMA EXPO 2018 IS VOLZET - MEER DAN 130 BEDRIJVEN NEMEN DEEL AAN DE BEURS!

 

               Adres Laborama Expo: Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden

 

Routebeschrijving & Vervoer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2018 zijn we toe aan de 19e editie van Laborama Expo. Deze gaat door op donderdag 15 en vrijdag 16 maart in de hallen van Brussels Kart Expo.


Laborama Expo brengt een breed gamma aan leveranciers samen onder 1 dak. Zij bieden alles aan wat u in een laboratorium kan terugvinden, gaande van analytische apparatuur, software en lab meubilair tot verbruiksgoederen, chemicaliën en veel meer. Neem zeker een kijkje op de “Producten & diensten” pagina van de catalogus om de grote variëteit aan producten te ontdekken die tijdens Laborama Expo 2018  aangeboden zullen worden.

In 2018 zien we de terugkeer van de 2 live labs, al zij het met een aangepaste invulling. Alle live demonstraties zullen gescheiden zijn zodat de bezoekers kunnen kiezen welke ze meevolgen.

Daarnaast kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor 2 routes. De Water Route neemt de bezoeker mee langs exposanten met producten of diensten voor wateronderzoek of behandeling terwijl de Life Science Route exposanten omvat die de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen de life science sector voorstellen.

Ook de seminaries tijdens Laborama Expo 2018 zijn niet te missen. Met vooraanstaande sprekers zoals Iwan de Koning van Janssen Pharmaceutica en professoren Jan Tytgat (KUL) en Peter Van Eenoo (UGent), zal de Conference Room drukbezocht worden.

Op de Nova Square ontdekken bezoekers nieuwe bedrijven die nooit eerder op Laborama Expo terug te vinden waren.

In  2018 blijft Laborama Expo belang hechten aan duurzaamheid en recyclage. De Recupel Drive In zal dan ook weer post vatten op de parking voor de beurshallen. In dit ophaalpunt voor klein laboratoriummateriaal kunnen bezoekers gemakkelijk hun oud materiaal deponeren voorafgaand aan hun beursbezoek.

Heeft u nog vragen?  Contacteer ons via info@laborama.be

 

 

 

 

Sfeerbeelden Laborama Expo 2017

Exposanten Laborama Expo

XiTechniXKöttermann bvbaAgilent Technologies BelgiumGlobal Project Management - GPMHACH NVGilson International B.V.Autoclave bvbaABTL / BVLT

Of schrijf u in voor Laborama Expo 2018.

Laborama Expo Mediapartners

La Gazette du LaboratoireLABinsights BCF Career Event Belgium G.I.T. Laboratory Journal EuropeMens en MoleculeAquaramaABTL / BVLT