Labware Limited

Hollandseweg 129
6705 BC Wageningen Hoog
Nederland
Telefoon: +31-6-129 210 02
hendriks@labware.com
https://www.labware.com
Stand
A16

Presentatie

LabWare Ltd: www.labware.com; email: hendriks@labware.com
LabWare is een toonaangevende leverancier van LIMS oplossingen op corporate niveau.

Nieuw van LabWare: ELN en LIMS in een Enterprise Laboratorium Platform.

Na de ELN ontwikkelingen een aantal jaren gevolgd te hebben heeft LabWare recentelijk een eigen ELN applicatie geintroduceerd. LabWare heeft ervoor gekozen de om ELN als een volledig geintegreerde module van LabWare LIMS te beschikbaar te stellen zodat huidige en toekomstige gebruikers ELN kunnen gebruiken in één enkel “Enterprise Laboratory Platform”. Dit voorkomt de kosten en complexiteit van het implementeren van separate LIMS en ELN produkten.
Nieuwe “experiment designs” worden in eerste instantie gecreëerd in bijvoorbeeld Excel. Dit geeft de “designer” de vrijheid voor het maken van spreadsheets, inclusief grafieken en calculaties welke kunnen worden samengevoegd in een XLS “Workbook”. Het “ Workbook” wordt vervolgens in het ELN geimporteerd en vormt de basis voor “Experiment Templates” en wordt, waar nodig gekoppeld met LIMS objecten.
LabWare ELN is volledig geintegreerd met het LabWare LIMS instrument data-aquisitie systeem, een workflow functie geeft de mogelijkheid om methodes stapsgewijs uit te voeren door opeenvolgend openen/sluiten, wel/niet zichtbaar maken van kolommen en rijen van het spreadsheet.
LabWare Ltd: Stand B1