New Automated Liquid Handling Solution by combining Biomek & Echo Acoustic Liquid Handlers

Geplaatst door: ANALIS sa nv

Dankzij de combinatie van de krachtige systemen Echo en Biomek, heeft Beckman Coulter officieel de volgende golf in 'liquid handling' gelanceerd.

Als expert in fluidtransferologie biedt Beckman nu een bredere waaier van flexibele, schaalbare ‘liquid handling’-oplossingen voor NGS, genomic, cellular, protein en andere workflows - voor researchgebieden zoals drug discovery, biofarma, landbouw, synthetische biologie, forensisch onderzoek en meer.

Biomek en Echo samen

De integratie van de Echo en de Biomek i-Series van Beckman Coulter biedt u de contactloze, akoestische nanoliter-doseringsprecisie van de Echo liquid handler samen met de grotere volumetransfers, optionele HEPA-filtratie en on-tray toestelkoppeling van de Biomek-robot voor volledige workflow-automatisatie.

  • De miniaturisatie van kleine volumes en any-well to any-well-dosering van de Echo besparen dure reagentia en kostbare monsters.
  • Beperk fouten bij het instellen door de runs te starten met de Biomek Guided Labware Setup en DeckOptix Final Check voor visuele check van de verbruikproducten op de tray.
  • Breng de platen op het deck visueel in kaart met de Echo of laat het systeem de te laden platen dynamisch  selecteren.
  • Plan Biomek-transfers en andere toestelbewerkingen tussen Echo-plaatdoseringen.
  • Alle functies van de Echo-applicatiesoftware, het source well-volume en de transfergegevens kunnen in cycli worden gebruikt.

Door de toevoer en doorvoer van cellen te automatiseren, kan de actieve tijd voor deze dagelijkse taken sterk worden verminderd en worden variaties in de manier waarop verschillende gebruikers met cellen omgaan, geëlimineerd. M.a.w. onze liquid handlers stroomlijnen uw workflow en tillen uw productiviteit en nauwkeurigheid naar een hoger niveau. Uw lab besteedt minder tijd aan processen en meer aan wetenschap.

Bekijk de integratie van de Biomek en Echo in actie

https://analis.showpad.com/share/qcoAmFPVVuyzltlP6Oa4g/888151ff7f54fca7f2ab29986e0c90dc3f03c61da3908a440c41b77f672c8308?page=1