Analis, finalist van “l’Entreprise de l’année 2021”, richt de blik op de toekomst met een rebranding.

Geplaatst door: ANALIS sa nv

Analis, finalist van “l’Entreprise de l’année 2021”, richt de blik op de toekomst met een rebranding.

Op 26 november 2021 zette Analis zijn bakens uit voor de toekomst met een nieuw logo en nieuwe tagline "YOUR QUALITY LABEL!". Deze zullen de identiteit en de visie van het bedrijf voortaan beter weerspiegelen.

De wereld verandert heel snel. En in de wereld van laboratoria en onderzoek gaat het tempo van de veranderingen in de huidige context des te sneller. Dat is de reden waarom Analis deze verandering doorvoert.

ANALIS sa/nv is een Belgische onderneming, opgericht in 1927, die zich toelegt op de verdeling van laboratoriumapparatuur en -meubilair. Het bedrijf telt meer dan 130 werknemers en heeft vestigingen in Namen en Gent, en een filiaal in Rotterdam.

Van concept tot installatie en validatie, van meubilair tot apparatuur, ... Analis gaat verder dan laboratoriumapparatuur en bekijkt grondig elk aspect van laboratoriumprojecten.

Het bedrijf is in volle groei en actief op zoek naar nieuw talent om zijn team te versterken van meer dan 80 ingenieurs en specialisten met een universitair diploma in wetenschap en technologie.

Contact: Lobke Tremmerie, Chief Sales & Marketing Officer - Analis sa/nv, +32 498 56 51 01, lte@analis.bewww.analis.be