LabMakelaar Benelux B.V. breidt uit met LabForRent

LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratorium met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal.

Om de doelstelling, het bieden van een totaaloplossing voor laboratoria, te bewerkstelligen heeft LabMakelaar zich versterkt met LabForRent.

Via de website www.labforrent.nl biedt LabForRent een marktplaats waarbij laboratoria, zonder tussenkomst, labruimte kunnen huren en verhuren. Zo is LabForRent dé plaats waar vraag en aanbod naar laboratoria elkaar treffen.

De website van LabForRent is in de afgelopen periode verder afgestemd op de ontwikkelingen in de internationale laboratorium markt:
- De website is geheel Engelstalig gemaakt en
- Het aantal presentaties van in Nederland en België verhuurbare laboratoria is sterk vergroot.
Gelijktijdig zijn de voorwaarden voor het plaatsenvan een presentatie veel aantrekkelijker gemaakt.

LabForRent maakt hiermee de slogan "Now offering the widest range of lab spaces in the Benelux" waar.

Na deze uitbreiding bestaat LabMakelaar Benelux uit 3 bedrijfsdivisies om een all-in concept voor het laboratorium te kunnen bieden;
LabMakelaar voor laboratorium apparatuur en meubilair
Laboratorium.shop voor glaswerk en disposables
LabForRent voor huur en verhuur van laboratorium ruimtes.

LabMakelaar Benelux beschouwt de verdere uitbouw met LabForRent als een unieke kans voor haar klanten om deel te gaan uitmaken van grotere netwerken.