Green Friday bij LabMakelaar Benelux B.V.

Vrijdag 29 november is "Black Friday". Een dag die veel mensen zien als hét perfecte moment voor de december inkopen in verband met hoge kortingen. LabMakelaar ziet Black Friday echter ook als zwarte dag voor het klimaat. Overconsumptie heeft een zware impact op het milieu. Naast grondstoffenverbruik en het gebruik van fossiele brandstoffen voor productie en wereldwijd transport, wordt bovendien de afvalberg alsmaar groter door "miskopen". En die liggen tijdens Black Friday vanwege deze hoge kortingen nog eens extra op de loer.

Om iets voor onze aarde terug te kunnen doen, is het bij LabMakelaar geen Black Friday, maar "Green Friday". Wij geven deze dag geen (extra) kortingen, maar bomen. 

Voor elke € 250,- die wij op vrijdag 29 november aan verkoop genereren, planten wij een boom tijdens de Nationale Boomfeestdag*. U draagt uw steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wij planten de bomen. Zo houden we samen onze aarde groen en gezond. Een sterke circulaire economie realiseer je tenslotte samen. 

LabMakelaar Benelux streeft naar een sterke circulaire economie waarin hergebruik van laboratorium inrichting vanzelfsprekend wordt. Via onze marktplaats geven wij laboratorium inrichting een tweede, derde of zelfs vierde leven. Hiermee worden door hergebruik veel grond- en brandstoffen bespaard. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van voordeel, mogelijk tot 50% ten opzichte van nieuw. Circulair inkopen is dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk.  

*Bekijk de voorwaarden en onze actuele voorraad op onze website.