Verder Scientific BeNeLux

Kontichsesteenweg 17
2630 Aartselaar
België
Telefoon: +32-3-870 96 53
Fax: +32-3-870 96 41
info@verder-scientific.be
http://www.verder-scientific.be
Stand
F34

Nieuws


Presentatie

VERDER SCIENTIFIC

De Scientific Divisie van de Verder Groep omvat negen fabrikanten van hoogwaardige apparatuur, actief op het gebied van monstervoorbereiding en zeven (Retsch GmbH), deeltjesanalyse (Retsch Technology en Microtrac, inmiddels samen met MicrotracBEL voor Gasadsorptie-analyse omgedoopt tot MICROTRAC MRB), elementen-analyse (Eltra), oven technologie (Carbolite-Gero) en analysezeven (Endecotts), materialografie (ATM) en hardheidstesten (Qness).

Tijdens de beurs kunt u kennismaken met:

RETSCH – Solutions in Milling & Sieving
Om een betrouwbaar analyseresultaat te bekomen, moet het monster in elke methode gepast voorbereid worden.
Met meer dan 90 jaar ervaring in monstervoorbereiding, is Retsch marktleider als fabrikant van toestellen voor het malen van laboratoriummonsters alsook voor het bepalen van de korrelgrootte-verdeling van vaste stoffen door middel van zeven. Retsch apparaten waarborgen een representatieve monstervoorbereiding, nodig voor reproduceerbare, nauwkeurige metingen.
http://www.retsch.be

MICROTRAC MRB – Particle characterization
De deeltjesgrootte beïnvloedt tal van productkenmerken, zoals bvb. vloei-eigenschappen, oplosbaarheid of smaak, die ook een belangrijke rol spelen in productie, onderzoek en kwaliteitsbewaking.
Microtrac MRB ontwikkelt en verkoopt state-of-the-art optische meetsystemen voor deeltjes-analyse (grootte en vorm), gebaseerd op dynamische beeld-analyse, laser diffractie en dynamische lichtverstrooiing. Het meetbereik gaat van 0.8 nanometer tot 135 mm met systemen voor laboratorium en online.
http://www.microtrac.com

ELTRA– Experts in Elemental Analysis
Begin jaren 80 leidde de ontwikkeling van hun eerste analysetoestel voor koolstof en zwavel tot de oprichting van Eltra. De introductie van meetsystemen voor Zuurstof, Stikstof en Waterstof zorgden ervoor dat Eltra geleidelijk wereldwijd in nieuwe markten doordrong en ontwikkelde tot één van de marktleiders in element-analysers voor snelle en accurate metingen.
Betrouwbare, goed ontwikkelde apparatuur en uitstekende klantendienst maken van Eltra een wereldwijd betrouwbare partner voor verbrandingsanalyse.
http://www.eltragmbh.com

CARBOLITE-GERO
Carbolite-Gero omvat twee productielocaties (UK en Duitsland) en produceert elite laboratorium kamer/box en buis-ovens en industriële ovens tot 3000°C (ook onder vacuüm of speciale atmosfeer) alsook van incubatoren/broedstoven. Ze kunnen worden ingezet in talloze toepassingen met hittebehandeling, maar ook in pilootinstallaties of voor het standardiseren van thermische meetapparatuur.
http://www.carbolite-gero.com

ATM
Met onze Duitse producent van machines en vebruiksmateriaal voor materialografisch onderzoek bieden we oplossingen voor het doorslijpen, inbedden en polijsten van uw monsters.
http://www.atm-m.com

QNESS
De recentste toevoeging aan het Verder Scientific pakket is Qness: met focus op ontwikkeling en productie van innovatieve high-end machines voor hardheidstesters, zowel standaard apparaten als maatwerk.
http://www.qness.com

Producten en diensten