Shimadzu Benelux

Australielaan 14
5232 BB 's-Hertogenbosch
Nederland
Telefoon: +31-73-64 30 20
Fax: +32-3-449 04 54
info@shimadzu.nl
https://www.shimadzu.be

Nieuws


Presentatie

Shimadzu is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van analyseapparatuur. Onze instrumenten en systemen zijn essentieel bij de kwaliteitscontrole van onze voeding, van farmaceutische producten, verbruiksgoederen en ons milieu.
Shimadzu werd opgericht in 1875 in Japan en kijkt terug op een lange geschiedenis met een traditie van kennis, onderzoek en service .De ontwikkeling van Shimadzu heeft zijn oorsprong in de innovativiteit van het bedrijf, gebaseerd op het creatieve talent van zijn wetenschappers en ingenieurs. Zo is Genzo Shimadzu Jr. gekend als een van Japans grootste uitvinders en is in 2002 de Nobelprijs voor Chemie uitgereikt aan Kiochi Tanaka, een Shimadzu ingenieur die aan de basis lag van de ontwikkeling van de MALDI-TOF technologie
Ons product portfolio is sinds de oprichting gegroeid naar een uitgebreid aanbod van high-level instrumenten op gebied van Spectroscopie (UV/Vis, FTIR, AAS, ICP, FTIR), Chromatografie (GC, GCMS, HPLC, LCMS), Milieu analyse (TOC), material testing en biotechnologie Maldi-TOF, robotics voor gelprocessing. Met dit productengamma bieden we een passen oplossing aan de noden van het modern analyse laboratorium.
Onze productie- en distributiecentra zijn verspreid over 76 landen, met een totaal van bijna 10.000 medewerkers zodat we overal goed bereikbaar zijn voor onze klant.

Merken en fabrikanten


Producten en diensten