Anaspec Solutions BV

Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen
Nederland
Telefoon: +31-182 30 40 05
Fax: +31-182-30 07 04
info@anaspec.eu
https://www.anaspec.eu

Presentatie

Anaspec Solutions is een eersteklas leverancier, waarbij de nadruk wordt gelegd op het vlak van klantgerichte toepassingen. Hierbij staan flexibiliteit, applicatie ondersteuning en dienstverlening hoog in het vaandel. Discrete en continue flow analyzers van AMS France en o.a. Kjeldahl, Soxhlet,Twisselmann en Randall extractie van behr- Labor Technik is alvast een summier overzicht voor uw laboratorium. Eveneens FT-NIR analyse voor laboratorium en proces voor de voedings, zuivelindustrie en de chemische industrie. Denkt u aan snelle analyses in boter, melk, smeerkaas en oliën en vetten en hydroxylgetallen in chemische processen. Voor haalbaarheidsstudies is een compleet modern laboratorium ingericht om FT-NIR, NMR en deeltjesgrootte analyses uit te voeren.
Met Spin Lock Instruments is een kwalitatief zeer bekende fabrikant aangetrokken, waarbij benchtop NMR uitstekende geschikt is voor bepalingen van oliegehalten in grondstoffen zoals zaden, noten en granen en voor (eind)producten van onder meer snacks en diervoeders. Voor non-food-applicaties wordt NMR toegepast voor het analyseren van bijvoorbeeld het oliegehalte van was, het meten van toevoegingen aan textielvezels, het bepalen van het waterstofgehalte van brandstoffen en het fluoridegehalte van tandpasta. Hoge resolutie kan tegenwoordig in uw eigen labo en zonder gebruik van cryogene media. De Magritek Spinsolve is verkrijgbaar in 43MHz, 60MHz en 80MHz en met verschillende nuclei, met standaard 1H, 13C en 19F. Deeltjesgrootte technieken voor de zeer lage meetbereiken in eiwitten, polymeren en latexproducten kunnen met de Brookhaven Instrumentatie uiterst nauwkeurig bepaald worden. Het unieke aan dit concept is de toepassing van de diverse hoeken. Als vorm en grootte van belang zijn in het micron bereik dan is het gebruik van de Eyetech aan te bevelen. De Eyetech maakt het mogelijk om zowel de deeltjesgrootte als de vorm te kunnen bepalen.
Deze techniek biedt ook meer accessoires om in alle voorkomende gevallen te kunnen meten. De Eyetech maakt het deeltjesgrootte pakket van Anaspec Solutions compleet. Bezoek ons op stand D28.

Contacteer de heer Jean Paul Sanders via Jean-Paul.sanders@anaspec.eu of bel 0032 475 366834.

Producten en diensten