Betoging Youth For Climate tijdens Laborama 2019

Geplaatst door: Laborama

De beurshal is beide dagen bereikbaar, ook op 15 maart, wanneer Youth for Climate opnieuw betoogt voor het klimaat.

De geplande actie van Youth for Climate gaat door in het centrum van Brussel, waar zij vanaf
’s middags verzamelen aan het Noordstation voor een betoging door de stad.
De verplaatsingen zullen voornamelijk per trein gebeuren.
Hierdoor blijven zij ver uit de omgeving van Brussels Expo en blijft Laborama voor alle bezoekers en exposanten goed te bereiken.

Youth for Climate! Uiteraard steunen ook wij deze organisatie van jonge, dynamische mensen die vanuit hun oprechte bezorgdheid over het klimaat erin geslaagd zijn dit topic op zeer korte tijd hoog op de agenda te plaatsen..
De groeiende bewustwording voor ons klimaat, de aandacht die gegeven wordt aan klimaatstudies en het wetenschappelijk onderzoek naar diverse klimaatgunstige alternatieven kunnen wij als laboratoriumfederatie enkel appreciëren.

Als sector van producenten en leveranciers van laboratoriumapparatuur hebben wij hierin een -misschien voor het grote publiek minder zichtbare- maar voor de wetenschap belangrijke rol. Vanuit onze sector maken wij het mee mogelijk dat er aan steeds verregaander en preciezer wetenschappelijk onderzoek gedaan kan worden naar klimaat en bij uitbreiding het ganse milieu

In de toekomst zal het belang van precisieapparatuur voor metingen en wetenschappelijk onderzoek alleen maar toenemen. 

Ook de beurs zelf, met zijn concept van maximaal gebruik maken van hernieuwbaar materiaal (stands, tapijt), beperkt produceren van afval en energiebesparende maatregelen levert op haar bescheiden wijze haar bijdrage.


Praktisch:

Laborama gaat door op 14 en 15 maart 2019
Locatie: Paleis 3 -  Brussels Expo (Nieuwe locatie!)
Met de auto:  afrit 7a op de Ring rond Brussel – bezoekersparking voorzien op Parking C-vandaar neemt u de shuttle naar hall 3.

De vakbeurs is beide dagen gemakkelijk te bereiken.


Komt u met het openbaar vervoer?  Meldt u dan even aan bij het beurssecretariaat stand N2 en ontvang een voucher voor een gratis koffie op vertoon van uw vervoersbewijs.