Elementar Analysensysteme GmbH

Elementar-Straße 1
63505 Langenselbold
Duitsland
Telefoon: +49-6184 9393 195
judith.doepfner@elementar.de
http://www.elementar.de
Stand
C17

Presentatie

Elementar Analysensysteme is een wereldwijd vooraanstaande Duitse producent van analytische instrumenten voor niet-metaal elementen zoals koolstof, stikstof, waterstof, zuurstof of chloor in alle organische en de meeste anorganische verbindingen.
Wij zijn gespecialiseerd in de CHNOS element analyse, N-/proteïne analyse volgens Dumas en de TOC/TNb analyse van micro en macro stalen. Verschillende ontsluitingsunits en toebehoor voor speciale toepassingen vullen het programma voor de element analyse aan. Onze belangrijkste toepassingsgebieden bestrijken een breed scala van fundamenteel onderzoek tot gespecialiseerde kwaliteitscontrole.
Daarnaast kunnen wij complete oplossingen voor alle soorten stabiel isotopen onderzoek van de organische elementen zoals CHNOS aanbieden. Stabiel isotopenonderzoek biedt unieke inzichten in de herkomst van een onbekende staal en helpt vervalsingen van levensmiddelen op te sporen of toekomstige klimaat scenario’s en biologische processen te voorspellen.
Al meer dan 110 jaar, richten wij ons op de behoeften van een groot aantal markten, zoals landbouw, chemie, energie, milieu, forensisch onderzoek en materialen. Dit is alleen mogelijk door middel van continue innovatie, creatieve oplossingen en vergaande ondersteuning voor al onze klanten.

Merken en fabrikanten