Life Science Route & Water Route

Dit jaar kunnen bezoekers van Laborama Expo deelnemen aan 2 routes: de Water Route & de Life Science Route.

Wat zijn deze routes?

De twee routes nemen de bezoekers mee langs de standen van gespecialiseerde exposanten. De Water Route omvat bedrijven met producten of diensten met producten of diensten voor wateronderzoek of behandeling terwijl de Life Science Route zich focust op bedrijven die die de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen de life science sector voorstellen.

Hoe gaan deze in zijn werk?

Bezoekers krijgen bij het betreden van Laborama een brochure met daarin meer informatie over de Life Science & Water Route. Door een QR-code te scannen komen zij op de online vragenlijst terecht. De antwoorden op deze vragen dienen bekomen te worden op de stand van een deelnemende exposant. Deelnemers kunnen op het einde van de route terecht bij het secretariaat van Laborama (A1)  voor hun beloning.

Binnenkort kan u op deze pagina de deelnemende exposanten terugvinden. 

Exposanten Laborama Expo

PJ Labgoods bvbaRIC bvbaAnton Paar Benelux bvbaI-Label BVBAKöttermann bvbaAddspeX b.v.Cleanroom Management International - CMILaser 2000 BeneluxWeiss Technik BelgiumLABinsightsVWR International bvbaQuantabioBioSPXSteritec SA - NVPotteau Labo NVMens en MoleculeJSB BelgiumKNF Verder nvWatersSkalar Analytique

Of schrijf u in voor Laborama Expo 2018.