MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Intercontinental Services Incorporated - I.S.I. Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: F7

Adres:

Rue du Doyenné 3
1180 Bruxelles
België

Contact:

Telefoon: +32-2-343 30 81
Fax: +32-2-343 12 05
E-mail:
Website: www.isi-be.eu

Presentatie:

ISI is sinds 1975 gespecialiseerd in de toelevering "sleutel-op-deur" oplossingen in het domein van de meting van fysische grootheden, gaande van de opnemer tot de sturing van testbanken, met inbegrip van de conditioning electronica en de data-acquisitie, inclusief software. ISI blijft natuurlijk ook de onmisbare partner voor meting en bewaking van trillingen en geluid.
Klantenservice is bij ons centraal. Wij helpen onze klant een oplossing te vinden voor zijn meet- en controleprobleem. Wij zijn eerst en vooral techniekers, geen « box movers ».
Wij stellen 35 jaar meetondervinding ten dienste van onze klanten, zowel in het domein van de statische grootheden als dynamische parameters, geluid en trillingen, temperatuur, koppel RV enz.
De laatste jaren heeft ISI geinvesteerd in Telemetrie en “wireless” systemen compliant FDA 21 CFR Part 11 compliant voor de monitoring van temperatuur, relatieve vochtigheid, druk enz in R&D labo’s en waraehouses, zowel in de pharmaceutische sector, biologie en de voedingsindustrie.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.