MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

ST Instruments B.V. Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: B3

Adres:

Energieweg 20 B
2694 LE Groot Ammers
Nederland

Contact:

Telefoon: +31 184640000
Fax: +31 184640001
E-mail:
Website: www.stinstruments.com

Presentatie:

ST Instruments heeft een complementair assortiment aan producten dat elk aspect van oppervlakte-analyse omvat. Dit stelt ons in staat om onze klanten een doelgerichte oplossing of een geïntegreerde oplossing voor een multidisciplinaire aanpak aan te bieden. Ons uitgebreide assortiment, gecombineerd met ons uitstekende serviceniveau, maakt ons uw vertrouwde partner voor oppervlakteanalysetechnologie.

In sommige onderzoeks- en ontwikkelingsomgevingen telt elke nanometer en elke atoomlaag. Oppervlakteberekeningen, nanotechnologie en levenswetenschappen houden zich bezig met een wereld die alleen de meest technologisch geavanceerde apparatuur kan onthullen. ST Instruments levert deze apparatuur al meer dan een decennium aan wetenschappelijke onderzoekers en hightechbedrijven. Wij zijn de schakel tussen de nieuwste technologische innovaties en uw klantervaring.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.