MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Malvern Panalytical Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: C1

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Tweestationsstraat - Rue des Deux Gares 80
1070 Brussel - Bruxelles
België

Contact:

Telefoon: +32-2-888 65 66
Fax: +32-2-888 65 26
E-mail:
Website: www.malvernpanalytical.com

Presentatie:

De missie van PANalytical is om mensen in staat stellen waardevol inzicht te krijgen in hun materialen en processen. Onze klanten zijn in vrijwel elk segment van de industrie te vinden, van bouwmaterialen tot farmaceutica en van metaalindustrie en mijnbouw tot nanomaterialen. De combinatie van software en instrumenten, op basis van röntgendiffractie (XRD), X-ray scattering, röntgenfluorescentie (XRF) en nabij-infrarood (NIR) spectroscopie alsook neutronen activatie (PFTNA), biedt onze klanten zeer betrouwbare en robuuste elementaire en structurele informatie over hun materialen en deze worden toegepast voor wetenschappelijk onderzoek, industriële processen en kwaliteitscontrole.

Het hoofdkwartier van PANalytical, voorheen Philips Analytical, bevindt zich in Almelo. Het verkoop- en servicenetwerk in meer dan 60 landen biedt een ongeëvenaard niveau van klantenondersteuning. Wereldwijd telt PANalytical meer dan 1000 werknemers.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.