Kingspan Cleanroom Systems

Stand: S5

Adres:

Treurnietstraat 10
8531 Bavikhove
BelgiŰ

Contact:

Telefoon: + 32-476 86 52 12
Fax: +32-56 73 43 22
E-mail:
Website: www.kingspanpanels.co.uk/cleanroom-systems

Presentatie:

Kingspan Insulated Panels heeft 2 jaar geleden een nieuw bedrijfsonderdeel Cleanroom Systems opgestart, waarmee we een reeks van innovatieve systemen voor gebruik in cleanroom-omgevingen aanbieden. Na Kingspan's overname van Isocab Retan in 2012 en de samenvoeging van de twee bedrijven, kunnen wij de markt hoogwaardige oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke technische vereisten van de cleanroom-sector.

Kingspan heeft flink ge´nvesteerd om nieuwe technische normen te halen voor de cleanroom-systemen van onze UltraTech reeks en om een compleet productaanbod te leveren dat aan de hoogst erkende industrienormen voor alle classificaties voor cleanroom-omgevingen voldoet. De productreeks van UltraTech bestaat uit de Versatile en Precision reeksen met ge´ntegreerde panelen, deuren, vensters, luiken en interfaces.

De UltraTech Versatile panelen kunnen voorzien zijn van Quadcore, de meest geavanceerde ge´soleerde panelen met gesloten celstructuur in de bouwsector, voor certificatie volgens FM 4882 voor gebruik in rookgevoelige omstandigheden, ideaal voor gebruik in hoogwaardige cleanroom-omgevingen.

De cleanroom-systemen van Kingspan kunnen ook voorzien zijn van een antibacteriŰle HYGIENEsafe coating. Dit is een aanvulling op de bestaande reeks van CLEANsafe coatings van Kingspan, die voor diverse gespecialiseerde toepassingen zijn ontwikkeld.

Onze unieke 360░ service betekent dat wij u bij elke stap kunnen begeleiden, vanaf het eerste concept en gedetailleerd 3D-design tot en met de productie, installatie en overdracht van het project, volledig ondersteund door onze Total System Guarantee.Bezoek onze stand of neem contact op met

Geert Samyn geert.samyn@kingspan.com of

Olivier Dupont Olivier.dupont@kingspan.comwww.kingspanpanels.co.uk/cleanroom-systems