Verder Scientific BeNeLux

Stand: A7

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Kontichsesteenweg 17
2630 Aartselaar
België

Contact:

Telefoon: +32-3-870 96 40
Fax: +32-3-870 96 41
E-mail:
Website: www.verder-scientific.be

Presentatie:

VERDER SCIENTIFIC

De Scientific Divisie van de Verder Groep omvat vijf fabrikanten van hoogwaardige apparatuur, actief op het gebied van monstervoorbereiding en zeven (Retsch GmbH), optische deeltjesanalyse (Retsch Technology), elementen-analyse (Eltra), oven technologie (Carbolite) en analysezeven (Endecotts).

Tijdens de beurs kunt u kennismaken met:

Retsch – Solutions in Milling & Sieving
Om een betrouwbaar analyseresultaat te bekomen, moet het monster in elke methode gepast voorbereid worden.
Met meer dan 90 jaar ervaring in monstervoorbereiding, is Retsch marktleider als fabrikant van toestellen voor het malen van laboratoriummonsters alsook voor het bepalen van de korrelgrootte-verdeling van vaste stoffen door middel van zeven. Retsch apparaten waarborgen een representatieve monstervoorbereiding, nodig voor reproduceerbare, nauwkeurige metingen.
www.retsch.be

Retsch Technology – Solutions in Particle Sizing
De deeltjesgrootte beïnvloedt tal van productkenmerken, zoals bvb. vloei-eigenschappen, oplosbaarheid of smaak, die ook een belangrijke rol spelen in productie, onderzoek en kwaliteitsbewaking.
Retsch Technology ontwikkelt en verkoopt state-of-the-art optische meetsystemen voor deeltjes-analyse (grootte en vorm), gebaseerd op dynamische beeld-analyse. Het meetbereik gaat van 1 micron tot 30 mm.
www.retsch-technology.be

Eltra – Experts in Elemental Analysis
Begin jaren 80 leidde de ontwikkeling van hun eerste analysetoestel voor koolstof en zwavel tot de oprichting van Eltra. De introductie van meetsystemen voor Zuurstof, Stikstof en Waterstof zorgden ervoor dat Eltra geleidelijk wereldwijd in nieuwe markten doordrong en ontwikkelde tot één van de marktleiders in element-analysers voor snelle en accurate metingen.
Betrouwbare, goed ontwikkelde apparatuur en uitstekende klantendienst maken van Eltra een wereldwijd betrouwbare partner voor verbrandingsanalyse.
www.eltragmbh.com

Carbolite
Carbolite is de wereldbefaamde Britse fabrikant en leverancier van elite laboratorium kamer/box en buis-ovens en industriële ovens tot 1800°C alsook van incubatoren/broedstoven. Ze kunnen worden ingezet in talloze toepassingen met hittebehandeling, maar ook in pilootinstallaties of voor het standardiseren van thermische meetapparatuur.
www.carbolite.com

Merken en fabrikanten: