Eppendorf Belgium nv-sa

Stand: N4

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Stationsstraat 180 B4
3110 Rotselaar
BelgiŽ

Contact:

Telefoon: +32-16-56 28 31
Fax: +32-16- 57 27 53
E-mail:
Website: www.eppendorf.be

Presentatie:

Eppendorf is een toonaangevend life science bedrijf dat instrumenten, consumables en diensten voor vloeibare behandeling, omgang met monsters, en mobiele handling ontwikkelt en verkoopt in laboratoria wereldwijd. Het assortiment omvat pipetten en geautomatiseerde pipettering systemen, dispensers, centrifuges, mixers, spectrometers, en DNA-amplificatie apparatuur, alsook ultra-lage temperatuur vriezers, fermentoren, bioreactoren, CO2-incubatoren, shakers, en mobiele manipulatie systemen. Consumables zoals pipettips, reageerbuisjes, microliter platen, en wegwerp bioreactoren vervolledigen het assortiment van de hoogste kwaliteit premium producten.
Eppendorf producten worden voornamelijk gebruikt in academische en commerciŽle laboratoria, bijvoorbeeld bij bedrijven uit de farmaceutische en biotechnologische evenals de chemische en voedingsindustrie. Ze zijn ook gericht op de klinische en milieu- analyselaboratoria, forensisch onderzoek, en op industriŽle laboratoria die procesanalyse, productie en kwaliteitsgarantie.
Eppendorf werd opgericht in Hamburg, Duitsland in 1945 en heeft ongeveer 2930 werknemers wereldwijd. Het bedrijf heeft vestigingen in 25 landen en is vertegenwoordigd in alle andere markten door distributeurs.

Merken en fabrikanten: