Analis sa

Stand: H3

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Rue de Nťverlťe 11
Z.I. de Rhisnes
5020 Suarlťe (Namur)
BelgiŽ

Contact:

Telefoon: +32-81-25 50 50
Fax: +32-81-23 07 79
E-mail:
Website: www.analis.be

Presentatie:

Analis is verdeler van laboratoriumapparatuur in BelgiŽ en Luxemburg en staat in voor de levering en support van deze toestellen. Ons bedrijf legt zich voornamelijk toe op research, life science & biotechnologie, medische in-vitrodiagnose en industriŽle kwaliteitscontrole

KWALITEITSSERVICE VOOR UW LAB: ONZE PRIORITEIT
Voor een maximaal rendement, betrouwbare prestaties en een langere levensduur van uw investering, biedt Analis verschillende contracten & diensten: preventieve & correctieve onderhouden, validatie- & kwalificatieprocedures, toepassingsondersteuning.

SAMEN MET ARDESTA BIEDEN WIJ TOTAALOPLOSSINGEN VOOR LABORATORIUMINRICHTING. Ardesta heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van laboratoriummeubilair.

ANALIS R&D DIAG LABO ontwikelt Capillaire Elektroforese diagnostische kits (CEofixô) voor klinische diagnose maar ook voor industriŽle en researchlabs (biologische, medische, farmaceutische, TCM- en voedingslabs). De kits worden gebruikt voor diagnose, detectie en analyse van bestanddelen, follow-up en behandeling van pathologieŽn.

Producten en diensten: