MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Agilent Technologies Belgium Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: D20

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Pegasus Park- De Kleetlaan 5 Bus 9
1831 Diegem
België

Contact:

Telefoon: +32-2-404 92 22
Fax: +32-2-626 46 30
E-mail:
Website: www.agilent.com/

Presentatie:

De Agilent Technologies’ Life Sciences and Chemical Analysis Groep is een belangrijke leverancier van instrumenten voor identificatie, kwantificatie, analyse en testen van chemische, biologische, moleculaire en fysische eigenschappen van duizenden componenten en producten. Agilent is gespecialiseerd in GC en GC/MS, LC en LC/MS, ICP-MS, CE en CE/MS, DNA-, RNA- en proteïneanalyse , gen expressie toepassingen, datasystemen en verbruiksartikelen. De producten worden in eigen fabrieken ontwikkeld en geproduceerd. Dit pakket is na de overname van Varian verder uitgebreid met moleculaire spectroscopie instrumenten als UV-Vis en FTIR en de anorganische technieken ICP-OES en AAS. Hierdoor bieden we vandaag de dag een breed scala aan compatibele instrumenten, verbruiksartikelen en software voor analytisch chemisch onderzoek in elk toepassingsgebied: van life science tot voeding en milieu tot petrochemie.
Omdat levensduur, productiviteit en kwaliteit van de instrumenten en software kritisch zijn voor haar klanten, biedt Agilent ook een klantgerichte en doeltreffende support organisatie die behalve de Agilent instrumenten ook instrumenten van andere leveranciers kan repareren en onderhouden.
Meer informatie vindt u op onze site www.agilent.com.

Merken en fabrikanten:

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.