MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

XiTechniX Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: E35

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Bevrijdingslaan 175
2450 Meerhout
België

Contact:

Telefoon: +32-14-75 49 82
E-mail:
Website: https://xitechnix.com/

Presentatie:

Dagelijks worstelen laboratoria met hun data en processen. Als oplossing voor deze problemen en ter verbetering van deze labs, werd XiTechniX in 2003 opgericht.
Sinds de start bouwden, implementeerden en integreerden wij een uitgebreid gamma aan softwareoplossingen om de optimale graad van automatisering te bekomen en constante verbetering mogelijk te maken.
Vandaag is XiTechniX uitgegroeid tot een ‘total solution provider’ in verschillende wetenschappelijke en technologische domeinen. Wij combineren hooggekwalificeerde softwareoplossingen (ELN, LIMS, LES, SDMS…) met advies op maat en deskundige inzichten van onze experten. Onze klantgerichte aanpak waarbij het leveren van toegevoegde waarde en constante verbeteringen centraal staat, wordt versterkt door een bloeiend partnerschap met iVention, de drijvende kracht achter het vernieuwend iLES-platform.
Na 15 jaar ervaring is het nog steeds onze missie om wetenschappers te ondersteunen naar hun volgende doorbraak en operationele successen.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.