MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Aemas Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: F13

Adres:

Everdenberg 101
4902 TT Oosterhout
Nederland

Contact:

Telefoon: +31-162-46 26 66
E-mail:
Website: www.aemas.com

Presentatie:

Aemas staat voor service en klantgerichtheid. Wij werken samen met de klant naar een oplossing. Bij Aemas zeggen wij dan ook, wij verkopen geen instrumenten; wij verkopen applicaties/oplossingen en daar hoort een instrument bij. Aan de Everdenberg in Oosterhout is ons demonstratie- en applicatielaboratorium gevestigd. Hier worden applicaties ontwikkeld voor zowel apparatuur van onze leveranciers als voor apparatuur van leveranciers die wij niet vertegenwoordigen.

Aemas is in 1999 gestart als laboratorium gespecialiseerd in zeer lastige elementanalyses voor ICP-OES en ICP-MS. Vanaf 2005, het moment van de start van de vertegenwoordiging van Teledyne Leeman Labs, is de focus verlegd en is de kennis/ervaring vanuit de specialistische elementanalyse meegenomen in de verkoop van instrumenten voor het uitvoeren van elementanalyses.
In 2005 is Aemas begonnen met de verkoop van ICP-OES, Hg-analyzers en DC-Arc spectrometers van Teledyne Leeman Labs. Vijf jaar later, in 2010, is het product portfolio van Aemas uitgebreid met XRF, AAS en AFS techniek door te starten met de vertegenwoordiging van Skyray Instrument. Ook in 2010 kreeg Aemas ook de vertegenwoordiging van het Duitse Spectral Systems, hierdoor werd de ETV aan het pakket toegevoegd. ETV (Elektro Thermische Verdamping) is een techniek die gekoppeld kan worden ICP-OES of ICP-MS, waarbij het monster verdampt wordt en rechtstreeks in het plasma wordt geleid zonder monstervoorbewerking.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.