MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

t&p Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: A14

Adres:

Kohlenstrasse 55
44795 Bochum
Duitsland

Contact:

Telefoon: +49 234 94 37 50
Fax: +49 234 45 22 06
E-mail:
Website: www.t-p.com/nl/

Presentatie:

t&p heeft jarenlange ervaring met het realiseren van IT-projecten. Al sinds de oprichting van het bedrijf wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van lisa.lims, de eigen LIMS-standaardsoftware. Daardoor heeft t&p uitgebreide vakkennis over laboratoriumorganisatie, automatisering en managementinformatie. In combinatie met de ervaring met het realiseren van aangepaste oplossingen op basis van relationele databases kan t&p services bieden op het volledige gebied van de ontwikkeling van toepassingen.

De tevredenheid en gekwalificeerde ondersteuning van klanten staat voor t&p al 25 jaar centraal. Referentieklanten van naam uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Verenigde Staten en andere landen bevestigen deze filosofie met een geslaagde en in veel gevallen jarenlange samenwerking. De services van t&p zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008.

lisa.lims is opgezet als geïntegreerd LIMS (laboratoriuminformatie- en managementsysteem). Het neemt administratieve activiteiten over en ondersteunt het management van het laboratorium bij het organiseren, plannen en uitvoeren van alle relevante werkprocessen – efficiënt, conform de regels, veilig en comfortabel.

Sinds de eerste installatie in 1984 is het t&p LIMS lisa.lims consequent als standaardsoftware verder ontwikkeld. Nu wordt het wereldwijd gebruikt bij meer dan 130 klanten met meer dan 10.000 gebruikers.

lisa.lims is sectoroverstijgend te gebruiken. Maar we weten dat elk laboratorium zijn eigen specifieke eisen voor een LIMS heeft. Daarom hebben we ook speciale, sectorspecifieke modules ontwikkeld.

De basis van deze ontwikkeling is enerzijds de nauwe samenwerking tussen onze klanten en ons multidisciplinaire team. Elke installatie van lisa.lims is een individueel project, waarin de ervaring wordt ingebracht van onze natuurwetenschappers, economen, ingenieurs en IT-experts.

Merken en fabrikanten:

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.