MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Elementar Analysensysteme GmbH Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: ...

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Elementar-Straße 1
63505 Langenselbold
Duitsland

Contact:

Telefoon: +49 6184 9393-0
Fax: +49 6181-9393-400
E-mail:
Website: www.elementar.de

Presentatie:

Elementar Analysensysteme is een wereldwijd vooraanstaande Duitse producent van analytische instrumenten voor niet-metaal elementen zoals koolstof, stikstof, waterstof, zuurstof of chloor in alle organische en de meeste anorganische verbindingen.
Wij zijn gespecialiseerd in de CHNOS element analyse, N-/proteïne analyse volgens Dumas en de TOC/TNb analyse van micro en macro stalen. Verschillende ontsluitingsunits en toebehoor voor speciale toepassingen vullen het programma voor de element analyse aan. Onze belangrijkste toepassingsgebieden bestrijken een breed scala van fundamenteel onderzoek tot gespecialiseerde kwaliteitscontrole.
Daarnaast kunnen wij complete oplossingen voor alle soorten stabiel isotopen onderzoek van de organische elementen zoals CHNOS aanbieden. Stabiel isotopenonderzoek biedt unieke inzichten in de herkomst van een onbekende staal en helpt vervalsingen van levensmiddelen op te sporen of toekomstige klimaat scenario’s en biologische processen te voorspellen.
Al meer dan 110 jaar, richten wij ons op de behoeften van een groot aantal markten, zoals landbouw, chemie, energie, milieu, forensisch onderzoek en materialen. Dit is alleen mogelijk door middel van continue innovatie, creatieve oplossingen en vergaande ondersteuning voor al onze klanten.

Merken en fabrikanten:

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.