MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

BÜCHI Labortechnik GmbH Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: C11

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Het Tasveld 30
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

Contact:

Telefoon: +31 78 684 94-29
Fax: +31 78 684 94-30
E-mail:
Website: www.buchi.be

Presentatie:

BÜCHI Labortechnik GmbH

Wereldleider in laboratoriumapparatuur (labapparatuur) en kwaliteitsbeheersing voor de farmaceutische-, voedingsmiddelen- en de veiligheidsindustrieën.

BÜCHI Labortechnik produceert en levert laboratorium instrumenten voor het scheiden van oplosmiddelen (Rotavapor®), parallelle en combinatorische chemie (Syncore®), luchtledig maken (vacuümpompen), smeltpuntbepaling, (nano)sproeidrogers voor zowel waterige als organische oplosmiddelen, encapsulator, glasoven, chromatografie (Sepacore®), stikstof- en proteïnebepaling (Kjeldahl), scrubber, monstervoorbereiding (Mixer), vast-vloeibaar extractie en FT-NIR spectroscopie (NIRFlex N-500 NIRCal en NIRSolutions).

De productie van BÜCHI Labortechnik is gevestigd in Flawil, Zwitserland. Van hier uit werken wij met onze exclusieve vertegenwoordigingen in meer dan 120 landen over de gehele wereld samen. BÜCHI Labortechnik is direct vertegenwoordigd in de Benelux middels een eigen kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht.

Merken en fabrikanten:

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.