MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

T.C.P.S. nv Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: E1

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Wingepark 16A
3110 Rotselaar
België

Contact:

Telefoon: +32-16-53 71 30
Fax: +32-16-53 71 32
E-mail:
Website: www.tcps.be

Presentatie:

T.C.P.S. is gespecialiseerd in Labo Equipment, vooral lage temperatuurdiepvriezers, handschoenkasten, laminaire flow cabinets, isolatoren,incubatoren, ovens, autoclaven, vacuumtechnologie, vriesdroogsystemen enz. die gebruikt worden door laboratoria, ziekenhuizen, universiteiten en de farmaceutische industrie. Wij bieden zowel nieuwe standaardtoestellen aan, als maatwerk op vraag van de klant.

De zeer grote expertise van onze werknemers en hun buitengewone motivatie is één van onze troeven. De klantgerichtheid en de directe communicatie tussen klant en T.C.P.S., zorgt er voor dat we ons zeer flexibel kunnen opstellen.
Het personeel van onze technische en logistieke dienst is specifiek opgeleid zodanig dat ze voor elke technische vraag van de klant wel een geschikte oplossing kunnen vinden. Levering, installatie en inbedrijfstelling wordt door deze diensten verzorgd, evenals de dienst na verkoop. Alle toestellen worden door ons getest alvorens ze geleverd worden.

T.C.P.S. staat al 26 jaar voor de verkoop en de technische ondersteuning van kwaliteitsproducten, waarbij we de persoonlijke relatie tussen de eindgebruiker en ons bedrijf hoog in het vaandel dragen.

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.