MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Shimadzu Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: C15

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Burgemeester Etienne Demunterlaan 5
Greenland - Bus 4
1090 Brussel
België

Contact:

Telefoon: +32-3-440 19 70
Fax: +32-3-449 04 54
E-mail:
Website: www.shimadzu.be

Presentatie:

Shimadzu is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van analyseapparatuur. Onze instrumenten en systemen zijn essentieel bij de kwaliteitscontrole van onze voeding, van farmaceutische producten, verbruiksgoederen en ons milieu.
Shimadzu werd opgericht in 1875 in Japan en kijkt terug op een lange geschiedenis met een traditie van kennis, onderzoek en service .De ontwikkeling van Shimadzu heeft zijn oorsprong in de innovativiteit van het bedrijf, gebaseerd op het creatieve talent van zijn wetenschappers en ingenieurs. Zo is Genzo Shimadzu Jr. gekend als een van Japans grootste uitvinders en is in 2002 de Nobelprijs voor Chemie uitgereikt aan Kiochi Tanaka, een Shimadzu ingenieur die aan de basis lag van de ontwikkeling van de MALDI-TOF technologie
Ons product portfolio is sinds de oprichting gegroeid naar een uitgebreid aanbod van high-level instrumenten op gebied van Spectroscopie (UV/Vis, FTIR, AAS, ICP, FTIR), Chromatografie (GC, GCMS, HPLC, LCMS), Milieu analyse (TOC), material testing en biotechnologie Maldi-TOF, robotics voor gelprocessing. Met dit productengamma bieden we een passen oplossing aan de noden van het modern analyse laboratorium.
Onze productie- en distributiecentra zijn verspreid over 76 landen, met een totaal van bijna 10.000 medewerkers zodat we overal goed bereikbaar zijn voor onze klant.

Merken en fabrikanten:

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.