MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

PMT Benelux nv Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: B13

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Haachtsesteenweg 378 - bus 01
1910 Kampenhout
België

Contact:

Telefoon: +32-16-65 92 92
Fax: +32-16-65 22 05
E-mail:
Website: www.PMTBENELUX.be

Presentatie:

PMT BENELUX

Deeltjestellers:

Met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en dienst na-verkoop van deeltjestellers en cleanroommonitoringssystemen, biedt PMT BENELUX merken aan zoals TSI, ACP, PMS en Emtek voor het opsporen van vervuiling in lucht, vloeistoffen, gas, vacuüm en op oppervlakten.

Real-time microbiële detectie:

Luchtbemonsteringstoestellen van TSI met een onmiddellijke detectie van microbiologisch leven in de cleanrooms, LAF-kasten en isolatoren, zonder gebruik van voedingsbodems.

TOC-analysers:

Labo, on-line en draagbare toestellen van GE/Sievers voor het bepalen van TC, TOC en IC behoren tot het gamma evenals TOC-vrije vials en gecertifieerde standaarden.

Steriele desinfectantia en luchtbemonsteringssystemen (via voedingsbodem):

‘Traditionele’ luchtbemonsteringssystemen van Veltek om microbiële contaminatie in de pharmaceutische – en biotechnologische industrie te bestrijden en te controleren.

Testapparatuur voor tabletten, poeders, … :

Dissolutietestapparatuur (manueel tot volledig geautomatiseerd), fysische testapparatuur (uiteenvaltijd, hardheid, diameter, friabiliteit, …), systemen voor geautomatiseerde gehaltebepaling van tabletten, poeders, …van Sotax.


Controle, validatie en kwalificatie van gecontroleerde ruimtes zoals cleanrooms, operatiezalen, isolatoren, incubatoren, microbiologische veiligheidskasten en laminaire flowbanken.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.