MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Eppendorf Belgium nv-sa Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: A15

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Nijverheidslaan 22
3200 Aarschot
BelgiŽ

Contact:

Telefoon: +32-16-56 28 31
Fax: +32-16- 57 27 53
E-mail:
Website: www.eppendorf.be

Presentatie:

Eppendorf is een toonaangevend life science bedrijf dat instrumenten, consumables en diensten voor vloeibare behandeling, omgang met monsters, en mobiele handling ontwikkelt en verkoopt in laboratoria wereldwijd. Het assortiment omvat pipetten en geautomatiseerde pipettering systemen, dispensers, centrifuges, mixers, spectrometers, en DNA-amplificatie apparatuur, alsook ultra-lage temperatuur vriezers, fermentoren, bioreactoren, CO2-incubatoren, shakers, en mobiele manipulatie systemen. Consumables zoals pipettips, reageerbuisjes, microliter platen, en wegwerp bioreactoren vervolledigen het assortiment van de hoogste kwaliteit premium producten.
Eppendorf producten worden voornamelijk gebruikt in academische en commerciŽle laboratoria, bijvoorbeeld bij bedrijven uit de farmaceutische en biotechnologische evenals de chemische en voedingsindustrie. Ze zijn ook gericht op de klinische en milieu- analyselaboratoria, forensisch onderzoek, en op industriŽle laboratoria die procesanalyse, productie en kwaliteitsgarantie.
Eppendorf werd opgericht in Hamburg, Duitsland in 1945 en heeft ongeveer 3000 werknemers wereldwijd. Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen en is vertegenwoordigd in alle andere markten door distributeurs.
Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog ťťn of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.