MIJN PERSOONLIJKE BEURSCATALOGUS BEVAT 0 EXPOSANT(EN):
Klik op het sterretje naast de exposant om hem aan uw persoonlijke lijst toe te voegen. Meer info nodig?

Infors Benelux Voeg toe aan mijn persoonlijke catalogus.

Stand: E6

UDIAS Member

Sectie: Labo

Adres:

Markweg 9A
6883 JL Velp
Nederland

Contact:

Telefoon: +31-263693100
E-mail:
Website: www.infors-ht.com

Presentatie:

Al meer dan 50 jaar is Infors HT specialist in het produceren van platformschudders, incubatorschudders, fermentoren, bioreactoren en ons nieuwe Bioproces Platform Softwrae eve.
De apparatuur is veelzijdig, innovatief en eenvoudig uit te breiden om ook aan toekomstige behoeften te voldoen. Wij bieden preventief onderhoud aan evenals hulp in noodsituaties. Ook op de aanvullende apparatuur die wij leveren verlenen wij dezelfde garanties.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten. Door de input van de echte deskundigen, de gebruikers kunnen we onze service op een hoog niveau houden en de apparatuur steeds blijven verbeteren.
Met Infors HT krijgt u niet alleen productgerelateerde garantie, maar ook de geruststellende wetenschap dat meer dan 50 jaar ervaring in het creëren van de meest technisch geavanceerde en betrouwbare producten is gestoken.

Merken en fabrikanten:

Exposant:
Uw commentaar:De exposant werd aan uw persoonlijke beurscatalogus toegevoegd.
Is uw persoonlijke beurscatalogus hiermee helemaal voltooid of wenst u nog één of meerdere exposanten toe te voegen?

Uw e-mailadres:
Waarom uw e-mailadres invoeren?
U zult van ons een e-mail ontvangen waarin de noodzakelijke informatie staat om uw persoonlijke cataloog (eventueel) op een later tijdstip verder bij te werken of opnieuw te downloaden.