Recupel Drive In


Tijdens Laborama Expo 2018 zal Laborama, als bestuurslid van MeLaRec, in samenwerking met Recupel de Recupel Drive In organiseren.

Bezoekers kunnen voor hun bezoek aan de beurs op de parking van Brussels Kart Expo hun klein elektrisch (gedecontamineerd) laboratoriummateriaal kosteloos achterlaten op de Recupel Drive In.

Pak dus gerust al uw klein elektrisch laboratoriummateriaal mee naar de beurs en volg op de parking de richtingaanwijzers naar de Recupel Drive In !

Elke bijdrage wordt beloond met een drank voucher!

Met dit initiatief wil Laborama en Recupel de labo sector in België stimuleren tot recyclage van hun laboratoriumapparatuur door erkende recyclers.

 

Over Recupel

De vzw Recupel zorgt ervoor dat afgedankte elektr(on)ische toestellen op een duurzame en kosten-efficiënte wijze ingezameld en verwerkt worden. Recupel werd in 2001 door producenten en invoerders van elektr(on)isch materiaal in België opgericht.  De financiële middelen die ze ter beschikking krijgt via de Recupel bijdrage gaan uitsluitend naar de organisatie en promotie van inzameling en recyclage van oud elektro. In 2015 verzamelde en verwerkte België bijna 10kg afgedankt elektr(on)isch materiaal per inwoner, wat het één van de meest vooruitstrevende landen maakt op vlak van elektro-recyclage. Recupel werkt intensief samen met verschillende sectororganisaties en overheden en zoekt voortdurend naar innovatieve manieren om de hoeveelheid ingezameld oud elektro in België te vergroten. Meer informatie vindt u op www.recupel.be.

bezoekersregistratie

MEDIA PARTNERS

LABinsightsBCF Career Event BelgiumAquaramaMens en MoleculeABTL / BVLT